Asiakaskeskustelut

Kun vastaat viesteihin Shopify Inboxissa, vastaukset lähetetään alkuperäisen viestipalvelun kautta niin, että asiakkaat saavat vastauksen alkuperäiseen viestiinsä.

Jos asiakas lisää tuotteen ostoskoriin tai poistaa sen sieltä, tapahtuma näkyy sinulle, kauppiaalle, keskustelussa. Jos tuotteen nimi on alle 41 merkkiä pitkä, tuotteen nimi sisältyy tapahtuman kuvaukseen. Näet myös asiakkaan ostoskorin välisumman ja ostoskorissa olevien tuotteiden määrät tuotekohtaisesti.

Lue lisää työpöytäilmoitusten määrittämisestä, kun saat uusia viestejä Shopify Inboxiin.

Asiakkaan viestiin vastaaminen

Jos asiakas on avannut yhteyden kaupassasi, asiakkaan sähköpostiosoitteen vieressä keskusteluluettelossa näkyy "Online"-ilmaisin. Mobiililaitteessa "Online"-ilmaisin näkyy keskustelussa myös asiakkaan avatarin vieressä.

Kun asiakas poistuu kaupastasi, "Online"-ilmaisin katoaa ja korvautuu viestillä, joka ilmoittaa, että vastauksesi lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka asiakas on antanut chatti-istunnon alussa.

Keskustelun osoittaminen henkilöstölle

Voit osoittaa chattikeskustelun tietylle henkilöstön jäsenelle, jolla on verkkokaupan chatin oikeudet.

Toimi näin:

Tuotelinkin lähettäminen keskustelussa

Voit jakaa verkkokaupassasi saatavilla olevia tuotteita Shopify Inboxissa. Lue lisää myyntikanavien saatavuudesta tuotteita varten.

Toimi näin:

Alennuskoodin lähettäminen keskustelussa

Voit jakaa alennuskoodeja Shopify Inbox ‑sovelluksessa. Kun asiakas klikkaa alennuskoodia, alennuskoodi lisätään automaattisesti hänen ostokoriinsa. Sinun on luotava alennuskoodeja, ennen kuin voit jakaa niitä.

Toimi näin:

Kuvan lähettäminen keskustelussa

Voit lähettää kuvia asiakkaille Shopify Inboxissa. Asiakkaat eivät voi lähettää kuvia sinulle.

Toimi näin:

Keskustelun tiedot

Voit tarkastella keskustelun tietoja Shopify Inbox -mobiilisovelluksessa. Keskustelun tiedot -näytössä voit hallinnoida keskustelun tilaa tai osoittaa keskustelun jollekin henkilöstön jäsenelle.

Keskustelun tietoihin siirtyminen

1. Napauta Shopify Inbox -mobiilisovelluksessa Asiakkaat-välilehteä.
  2. Avaa keskustelu napauttamalla sitä.
  3. Napauta keskustelunäytössä -kuvaketta.

Keskustelun tilan hallinnointi

Keskusteluja ei voida poistaa, mutta ne voidaan arkistoida. Voit arkistoida viestejä Shopify Inbox -iOS- tai Android-sovelluksella. Keskustelujen arkistointi ei ole vielä käytettävissä shopifyinbox.comissa.

Voit muuttaa keskustelun tilan ei-aktiivisesta aktiiviseksi tai aktiivisesta ei-aktiiviseksi.

Toimi näin:

1. Napauta Shopify Inbox -iOS- tai Android-sovelluksessa Asiakkaat-välilehteä.
  2. Aseta uusi tila pyyhkäisemällä oikealle keskustelussa ja napauttamalla sitten Aktiivinen tai Ei-aktiivinen.

Keskustelun osoittaminen henkilöstön jäsenelle

1. Napauta Shopify Inbox -iOS- tai Android-sovelluksessa Asiakkaat-välilehteä.
  2. Avaa keskustelu napauttamalla sitä ja napauta sitten oikeassa yläkulmassa -kuvaketta.
  3. Napauta Hallinnoi-kohdassa Määritys-riviä.
  4. Etsi henkilöstön jäsen hakukentän avulla tai napauta henkilöstön jäsenen nimeä, jos haluat osoittaa keskustelun jollekin tai poistaa osoituksen.

Jos et näe oikean henkilöstön jäsenen nimeä Määritä henkilöstö -näytössä, henkilöstön jäsen ei välttämättä saa tarvittavia käyttöoikeuksia verkkokaupan keskustelun käyttämistä varten. Saat lisätietietoja tutustumalla verkkokaupan chatin käyttöoikeuksiin.