Asiakaskeskustelut

Kun vastaat viesteihin Shopify Inboxissa, vastaukset lähetetään alkuperäisen viestipalvelun kautta niin, että asiakkaat saavat vastauksen alkuperäiseen viestiinsä.

Voit merkitä viestit luetuksi tai lukemattomiksi Shopify Inbox -sovelluksen aloitusnäytöltä.

Jos asiakas lisää tuotteen ostoskoriin tai poistaa sen sieltä, tapahtuma näkyy sinulle, kauppiaalle, keskustelussa. Jos tuotteen nimi on alle 41 merkkiä pitkä, tuotteen nimi sisältyy tapahtuman kuvaukseen. Näet myös asiakkaan ostoskorin välisumman ja ostoskorissa olevien tuotteiden määrät tuotekohtaisesti.

Asiakkaan viestiin vastaaminen

Keskustelun osoittaminen henkilöstölle

Voit osoittaa chattikeskustelun tietylle henkilöstön jäsenelle, jolla on verkkokaupan chatin oikeudet.

Toimi näin:

Tuotelinkin lähettäminen keskustelussa

Voit jakaa verkkokaupassasi saatavilla olevia tuotteita Shopify Inbox -sovelluksessa. Lue lisää myyntikanavan saatavuudesta tuotteille.

Toimi näin:

1. Napauta Shopify Inbox -sovelluksessa Asiakkaat.
  2. Napauta keskustelua, jonka haluat avata.
  3. Jos et näe mitään vaihtoehtoja sen tekstikentän vieressä, johon kirjoitat viestin, laajenna keskustelun valinnat napauttamalla +-kuvaketta.
  4. Avaa luettelo kauppasi tuotteista napauttamalla hintalappukuvaketta.
  5. Valitse tuote napauttamalla sitä tai etsi tietty tuote kirjoittamalla hakusana ja valitse se napauttamalla. Voit valita enintään kolme asiakkaalle lähetettävää tuotetta verkkokaupan chatissa.
  6. Lähetä tuotetiedot asiakkaalle napauttamalla Jaa tuote.

Alennuskoodin lähettäminen keskustelussa

Voit jakaa alennuskoodeja Shopify Inbox -sovelluksessa. Kun asiakas klikkaa alennuskoodia, se otetaan automaattisesti käyttöön hänen ostokorissaan. Alennuskoodi on luotava, ennen kuin se voidaan jakaa. Saat lisätietoja tutustumalla kohtaan Alennuskoodien luominen.

Toimi näin:

1. Napauta Shopify Inbox -sovelluksessa Asiakkaat.
  2. Napauta keskustelua, jonka haluat avata.
  3. Jos et näe mitään vaihtoehtoja sen tekstikentän vieressä, johon kirjoitat viestin, laajenna keskustelun valinnat napauttamalla +-kuvaketta.
  4. Avaa luettelo kauppasi alennuskoodeista napauttamalla alennusta.
  5. Valitse alennus napauttamalla sitä tai etsi tietty alennus kirjoittamalla hakusana ja valitse se napauttamalla. Jos alennus on virheellinen, näyttöön tulee virheilmoitus, jossa sinua pyydetään päivittämään koodi Shopify-sovelluksessa.
  6. Lähetä alennuskoodi asiakkaalle napauttamalla Jaa alennus. Alennuskoodi tallennetaan käynnissä olevaan keskusteluistuntoon, ja sitä sovelletaan asiakkaan ostoskoriin kassalla.

Kuvan lähettäminen keskustelussa

Voit lähettää kuvia asiakkaille Shopify Inboxissa. Asiakkaat eivät voi lähettää kuvia sinulle.