Shopify Inboxin määrittäminen

Kun käytät Shopify Inboxia verkossa, lisäät sen iOS- tai Android-laitteellesi tai käytät sitä tietokoneella, voit määrittää Shopify-kauppasi viestivaihtoehdot. Asiakkaat voivat aloittaa keskustelun verkkokaupastasi verkkokaupan chatissa tai integroiduilla viestialustoilla, kuten Apple Business Chatissa tai Facebook Messengerissä, ja voit lukea ja vastata asiakkaillesi Shopify Inboxissa. Voit myös lisätä valmiiksi kirjoitettuja viestejä nopeaa vastaamista varten, tarjota asiakkaille välittömästi vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin, mukauttaa keskustelun tervetuloviestin, ja määrittää vastausaikaodotteita automaattisilla ensimmäisillä viestivastauksilla.

Käyttöoikeusedellytykset

Kaupan henkilöstön jäsenten käyttöoikeudet määrittävät, mitä Shopify Inboxin ominaisuuksia he voivat käyttää. Lue lisää kohdassa Shopify Inboxin henkilöstön käyttöoikeudet.

iOS 14-käyttöoikeus­edellytykset

Jos olet päivittänyt laitteesi iOS 14:ään tai uudempaan ja käytät kolmannen osapuolen Shopify-sovelluksia, saatat joutua aktivoimaan verkkosivujen seurannan iOS:n asetuksista. Sivustojen välisen seurannan avulla kolmannen osapuolen Shopify-sovellukset, jotka olet asentanut Shopify Adminiin, pysyvät yhdistettyinä Shopify Inboxiin, Shopify Point of Saleen ja Shopify-mobiilisovellukseen.

Jos haluat ottaa käyttöön verkkosivujen välisen seurannan, toimi näin:

1. Avaa laitteesi asetusten sovellus.
  2. Napauta Shopify, Shopify POS tai Shopify Inbox.
  3. Ota käyttöön Salli verkkosivujen välinen seuranta.

Shopify Inboxin määrittäminen mobiililaitteelle

1. Asenna Shopify Inbox johonkin seuraavista mobiililaitteista:

2. Avaa Shopify Inbox ja kirjaudu sitten Shopify-tilillesi.

Shopify Inboxin määrittäminen tietokoneella

1. Kirjaudu sisään Shopify-tilillesi.
  2. Asenna Shopify Inbox -sovellus klikkaamalla hakupalkkia ja kirjoittamalla Inbox tai klikkaamalla sovellusta.

Chat-tavoitettavuuden asettaminen

Shopify Inboxissa voit määrittää kauppasi ensimmäisen vastauksen lähetysajan, jotta kauppasi kanssa keskustelun aloittavat asiakkaat tietävät, milloin he voivat odottaa vastausta sinulta.Voit myös valita, milloin ensimmäiset vastaukset näkyvät asiakkaille.

Lue aiheesta lisää ensimmäisiä vastauksia käsittelevistä ohjeista.