Shopify Inboxin määrittäminen

Kun käytät Shopify Inboxia verkossa, lisäät sen iOS- tai Android-laitteellesi tai käytät sitä tietokoneella, voit määrittää Shopify-kauppasi viestivaihtoehdot. Asiakkaat voivat aloittaa keskustelun verkkokaupastasi verkkokaupan chatissa tai integroiduilla viestialustoilla, kuten Apple Business Chatissa tai Facebook Messengerissä, ja voit lukea ja vastata asiakkaillesi Shopify Inboxissa. Voit myös lisätä valmiiksi kirjoitettuja viestejä nopeaa vastaamista varten, tarjota asiakkaille välittömästi vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin, mukauttaa keskustelun tervetuloviestin, ja määrittää vastausaikaodotteita automaattisilla viesteillä.

Käyttöoikeusedellytykset

Kaupan henkilöstön jäsenten käyttöoikeudet määrittävät, mitä Shopify Inboxin ominaisuuksia he voivat käyttää. Lue lisää kohdassa Shopify Inboxin henkilöstön käyttöoikeudet.

iOS 14-käyttöoikeusedellytykset

Jos olet päivittänyt laitteesi iOS 14:ään tai uudempaan ja käytät kolmannen osapuolen Shopify-sovelluksia, sinun on ehkä otettava käyttöön verkkosivujen seuranta iOS:n asetuksista. Sivustojen välisen seurannan avulla kolmannen osapuolen Shopify-sovellukset, jotka olet asentanut Shopify-ylläpitäjään, pysyvät yhdistettyinä Shopify Inboxiin, Shopify Point of Saleen ja Shopify-mobiilisovellukseen.

Jos haluat ottaa käyttöön verkkosivujen välisen seurannan, suorita seuraavat toimet:

1. Avaa laitteesi asetusten sovellus.
  2. Napauta Shopify, Shopify POS tai Shopify Inbox.
  3. Ota käyttöön Salli verkkosivujen välinen seuranta.

Shopify Inboxin määrittäminen mobiililaitteelle

1. Asenna Shopify Inbox johonkin seuraavista mobiililaitteista:

- iPhone tai iPad - Android

1. Avaa Shopify Inbox ja kirjaudu sitten Shopify-tilillesi.

Shopify Inboxin määrittäminen tietokoneella

1. Siirry tietokoneellasi osoitteeseen shopifyinbox.com.
  2. Kirjaudu sisään Shopify-tilillesi.

Chat-tavoitettavuuden asettaminen

Shopify Inboxissa voit määrittää kauppasi tavoitettavuuden tiettyinä aikoina, jotta asiakkaat, jotka aloittavat keskustelun kauppasi kanssa tietävät, milloin vastaustasi voi odottaa. Voit myös valita, milloin jatkoviesti näkyy asiakkaille ja milloin asiakkaan poissaoloviesti näytetään sen sijaan.

Voit lukea lisätietoja kohdassa Määritä tavoitettavuutesi verkossa.