Shopify Inboxin asentaminen ja käyttö

Kun olet asentanut Shopify Inboxin Shopify-kauppaasi, voit käyttää keskustelujasi verkossa tai asentaa sovelluksen iOS- tai Android-laitteellesi. Asiakkaat voivat aloittaa keskustelun verkkokaupan chatissa tai Shop-sovelluksen kautta, ja voit lukea ja vastata asiakkaidesi viesteihin tietokoneella tai käyttämällä Shopifyn Inbox -sovellusta iOS- tai Android-laitteessasi.

Käyttöoikeuksien vaatimukset

Kaupan henkilöstön jäsenten käyttöoikeudet määrittävät, mitä Shopify Inboxin ominaisuuksia he voivat käyttää. Lue lisää kohdassa Shopify Inboxin henkilöstön käyttöoikeudet.

iOS 14-käyttöoikeus­edellytykset

Jos olet päivittänyt laitteesi iOS 14:ään tai uudempaan ja käytät kolmannen osapuolen Shopify-sovelluksia, saatat joutua aktivoimaan verkkosivujen välisen seurannan iOS:n asetuksista. Verkkosivujen välisen seurannan avulla kolmannen osapuolen Shopify-sovellukset, jotka olet asentanut Shopify-ylläpitäjään, pysyvät yhdistettyinä Shopify Inboxiin, Shopify Point of Saleen ja Shopify-sovellukseen.

Voit aktivoida verkkosivujen välisen seurannan näin:

1. Avaa laitteesi asetusten sovellus.
  2. Napauta Shopify, Shopify POS tai Shopify Inbox.
  3. Aktivoi Salli verkkosivujen välinen seuranta.

Shopify Inboxin asentaminen Shopify-kauppaasi

Jotta voit käyttää Shopify Inboxia, sinun on asennettava sovellus ensin Shopify-kauppaasi. Lisätietoja sovelluksen asentamisesta on kohdassa Sovellusten asentaminen.

Kun olet asentanut Shopify Inbox -sovelluksen kauppaasi, voit määrittää chatti-asetuksesi ja ulkoasusi ja määrittää saapuneet-kansiosi asetukset.

Hallinnoi viestejä Shopify Inboxissa

Kun olet asentanut Shopify Inbox -sovelluksen kauppaasi, voit käyttää ja hallinnoida viestejäsi tietokoneella tai voit ladata Shopify Inbox -sovelluksen Android- tai iOS laitteille. Pääset käsittelemään keskustelujasi seuraavilla tavoilla:

Vaihtaminen useiden saapuneet-kansioiden välillä

Jos sinulla on Inbox asennettuna useaan kauppaan, voit vaihtaa helposti eri kauppojen saapuneet-kansion välillä. Saat myös ilmoituksia jokaisesta kaupasta, johon olet logged in. Jos et halua enää saada jonkin kaupan ilmoituksia, voit kirjautua sieltä ulos klikkaamalla log out of <store name> -painiketta. Lue ilmoitusasetusten hallinnoinnista täältä.