Myyntikanavat

Shopifyn avulla voit myydä tuotteitasi verkon eri myyntikanavissa. Myyntikanavat ovat alustoja, joissa myyt tuotteitasi. Yhdistämällä myyntikanavat Shopifyhin voit seurata tuotteitasi, tilauksiasi ja asiakkaitasi samassa paikassa.

Kun olet lisännyt myyntikanavan, se näkyy Shopifyn Myyntikanavat-kohdassa.

Käytettävissä olevat verkkomyyntikanavat

Shopify tukee useita verkkomyyntikanavia:

Luettelo käytettävissä olevista verkkomyyntikanavista ja niiden tiedoista
Nimi Kuvaus
Verkkokauppa Myy verkkokaupassasi ja kassalla. Shopify-sopimuksesi sisältää Shopifyn ylläpitämän verkkotunnuksen myshopify.com-osoitteessa. Voit halutessasi myös määrittää oman verkkotunnuksesi.
Facebook Lähetä ja myy tuotteitasi suoraan myymäläsi Facebook-sivun Kauppa-välilehdeltä.
Amazon Hallinnoi Amazon-luetteloita ja Shopify-tuotteita yhdessä paikassa.
Osta-painike Myy omalta verkkosivustoltasi tai blogistasi (kuten WordPress- tai Squarespace-alustasta) upottamalla osta-painikkeita, jotka siirtävät suoraan Shopifyn kassalle.
Messenger Tee myyntiä suoraan asiakkaiden kanssa käymissäsi keskusteluissa, lähetä tilauksia ja lähetysilmoituksia tai vastaa asiakkaiden kysymyksiin. Voit käyttää Messengeriä Shopify Pingin kautta.
Instagram Myy tuotteita Instagramissa merkitsemällä niitä, silloin kun ne näkyvät Instagram-julkaisuissasi.
Tukkukauppakanava Myy tukkukauppatuotteitasi muille yrityksille erillisessä, salasanasuojatussa kauppapaikassa. Tukkukanava on saatavilla vain Shopify Plus -tilauksissa. Lue lisää tuotteiden myynnistä tukkukaupassa.
Handshake Listaa yrityksesi ja tukkukauppatuotteesi vähittäiskauppiaiden selattavaksi Handshake-hakemistoon. Lue lisää tuotteiden myynnistä Handshakessa.

Huomautus: Shopifylle on saatavilla lisää verkkomyyntikanavia kolmannen osapuolen kehittäjiltä, ja ne voidaan lisätä Shopify App Storeen. Jos tarvitset apua kolmannen osapuolen kehittämän myyntikanavan käyttöä varten, paras paikka aloittaa on ottamalla yhteyttä sovelluksen tekijän asiakastukeen.

Kanavan kelpoisuus

Sinun on ehkä muutettava kaupan asetuksia ennen kuin voit lisätä myyntikanavan tiettyjen kelpoisuusvaatimusten vuoksi.

Jos kauppasi ei ole kelvollinen myyntikanavaan, kanava näkyy Ei käytettävissä -tilassa Shopify-ylläpitäjässä. klikkaa Et voi lisätä tätä kanavaa nähdäksesi miksi kauppasi ei ole kelvollinen.

Muista tarkistaa uusien myyntikanavien käyttöehdot ennen kuin aloitat niiden käytön. Jotkut myyntikanavat vaativat tai kieltävät tietyt tuoteluetteloissa olevat tiedot, ja toiset vaativat, että lähetät asiakkaiden tilaukset tietyn ajan kuluessa.

Lisää verkkomyyntikanava Shopify-ylläpitäjään

Toimintovaiheet:

Verkkomyyntikanavan poistaminen Shopify-ylläpitäjästä

Toimintovaiheet:

Näytä myyntikanavan dashboard-näytöt Shopifyn kotisivulla

Jokaisella myyntikanavalla on koontinäyttö, josta näet yksityiskohtaisen yhteenvedon kanavan viimeaikaisesta myynnistä ja liikenteestä. Näet miten tietty myyntikanava toimii valitsemalla sen Shopify-etusivun pudotusvalikosta.