Shopify Marketplace Connect -sovellus

Shopify Marketplace Connect -sovelluksen avulla voit yhdistää tuoteluettelon useisiin markkinapaikkoihin ja samalla hallinnoida ja synkronoida tilauksia, listauksia ja varastoa Shopify adminissa. Verkkokauppasi tuotteisiin ja tilauksiin tehdyt muutokset synkronoidaan automaattisesti markkinapaikkoihisi.

Voit yhdistää Shopify-kauppasi seuraaviin markkinapaikkoihin Shopify Marketplace Connectin avulla:

• Amazon
  • Walmart (vain Yhdysvalloissa)
  • eBay
  • Etsy

Voit myydä millä tahansa alueella ja missä tahansa valitsemassasi markkinapaikassa käytettävissä olevassa valuutassa. Marketplace Connectissa on sisäänrakennettu valuutanmuuntotoiminto, joka varmistaa sen, että hintasi näkyvät kaikkien markkinapaikkojesi paikallisessa valuutassa.

Jos haluat lisätukea, ota yhteyttä Shopify Marketplace Connect -tiimiin sähköpostitse tai sovelluksen chattitoiminnon avulla.