Shopify Marketplace Connect-app

Hvis du bruger Shopify Marketplace Connect-appen, kan du knytte dit produktkatalog til flere markedspladser, mens du administrerer og synkroniserer alle dine ordrer, opslag og lagerbeholdning i din Shopify-administrator. Ændringer af produkter og ordrer i din webshop synkroniseres automatisk på tværs af dine markedspladser.

Du kan knytte din Shopify-butik til følgende markedspladser ved hjælp af Shopify Marketplace Connect:

• Amazon
  • Walmart (kun i USA)
  • eBay
  • Etsy

Du kan sælge i ethvert område og i en hvilken som helst valuta, der er tilgængelig på din valgte markedsplads. Marketplace Connect tilbyder indbygget valutaomregning, hvilket sikrer, at dine priser vises i den lokale valuta på hver enkelt markedsplads, som du opretter forbindelse til.

For yderligere support kan du kontakte Shopify Marketplace Connect-teamet via e-mail eller ved hjælp af chat-funktionen i appen.