Faire-markedspladsen til engrossalg

Faire er en online B2B-markedsplads, som giver dig mulighed for at få kontakt med brands og forhandlere, så du kan sælge eller købe engros.

Brands kan integrere deres Shopify-konto i Faire og sælge engros til selvstændige forhandlere på Faire-markedspladsen. Produkter, lagerbeholdning og ordrer synkroniseres automatisk fra Faire til Shopify.

Forhandlere kan integrere deres Shopify-konto med Faire og opfylde lageret i deres Shopify-butik med produkter fra selvstændige brands i hele verden på Faire-markedspladsen. Køb og lager synkroniseres automatisk mellem Faire og Shopify.

Der er ingen gebyrer for brug af Faire-salgskanalen og -appen og for at konfigurere din Faire-konto

Få mere at vide om Faire, og hvordan den kan gavne din virksomhed. Hvis du er et brand, skal du klikke på Faire-markedsplads til engrossalg for brands. Hvis du er forhandler, skal du klikke på Faire-markedsplads til engrossalg for forhandlere.