Faire-engrosmarkedsplass

Faire er en nettbasert B2B-markedsplass som lar deg komme i kontakt med merkevarer og forhandlere for å selge eller kjøpe engros.

Merkevarer kan integrere Shopify-kontoen sin med Faire og selge engros til uavhengige forhandlere på Faire-markedsplassen. Produkter, lagerbeholdning og bestillinger synkroniseres automatisk fra Faire til Shopify.

Forhandlere kan integrere Shopify-kontoen sin med Faire og fylle Shopify-butikken sin med produkter fra uavhengige merkevarer over hele verden fra Faire-markedsplassen. Kjøp og lagerbeholdning synkroniseres automatisk mellom Faire og Shopify.

Det er ingen gebyrer for bruk av Faire-salgskanalen og appen eller oppsett av Faire-kontoen

Finn ut mer om Faire og hvordan det kan gagne bedriften din. Hvis du er en merkevare, klikker du på Faire-engrosmarkedsplass for merkevarer. Hvis du er en forhandler, klikker du på Faire-engrosmarkedsplass for forhandlere.