Tilpassede shopping-opplevelser

Hvis forretningsmodellen din ikke passer inn i noen av salgskanalene og appene som Shopify og samarbeidspartnerne våre tilbyr, kan du bruke utviklerverktøy (API-er og SDK-er) til å bygge dine egne løsninger. Disse verktøyene, omtalt som de tilpassede utstillingsvindu-verktøyene, lar deg opprette følgende typer shopping-opplevelser:

• Bygg tilpassede nettsteder – Tilpass front end av nettstedet og lag et utstillingsvindu med JavaScript SDK. I dette tilfellet kan du erstatte nettbutikkens kanal og Liquid-temaer med et egendefinert utstillingsvindu som er bygget ved hjelp av språkene og verktøyene du foretrekker.

• Legg til handel i mobilappen – skap shopping-opplevelser i iOS og Android-apper gjennom mobilens SDK.

• Gjør spillere til kunder – sett inn shopping-opplevelser i spill med Unity SDK.

• Selg på tilpassede kanaler – bruk utstillingsvindu API-en til å få full kontroll over hvilken som helst plattform.

Headless commerce og egendefinerte butikkfronter

Headless commerce er en type utforming der nettstedets frontserver og serverdel er uavhengige. En egendefinert butikkfront er et eksempel på en Headless commerce-modell. Når du lager en egendefinert butikkfront, erstatter du nettbutikkens kanal (frontserver) med en butikkfront du har laget, og kobler den til Shopify (serverdel). Kundene kan bla gjennom produkter, legge dem til i handlekurven og betale i Shopify-kassen. Du kan også legge til andre verktøy (som verktøy for frakt og oppfyllelse) for å hjelpe Shopify med å behandle bestillingene dine.

Headless commerce gjelder ikke bare for nettbutikker. For eksempel kan Shopify også brukes i andre typer shopping-opplevelser, som blant annet mobilapper, videospill, smarte enheter og mer.

Komplekse løsninger kan innebære å koble sammen andre forretningssystemer, for eksempel et innholdsbehandlingssystem (CMS), kundebehandlingsledelse (CRM), ERP-system (Enterprise Resource Planning) eller PIM-system (Behandling av produktinformasjon) til front end eller back end.

Opprett egendefinerte handleopplevelser

Hvis du vil opprette tilpassede handleopplevelser for kundene dine, kan du velge mellom følgende alternativer: