Domener

Et domene er nettadressen eller nettstedets adresse, som kundene går til for å finne nettbutikken din. Du administrerer domeneinnstillingene for nettbutikken din fra Domener-siden i Shopify-administratoren din. Hvis du bruker engroskanalen, administrerer du domeneinnstillingene for grossistbutikken din fra Domener-siden i den kanalen.

Det primære domenet er domenet som kundene ser når de besøker nettbutikken din. Som standard er det primære domenet ditt myshopify-domene, som ser ut som your-store-name.myshopify.com. Du bruker myshopify-domenet ditt til å logge inn i butikken og identifisere kontoen din når du kontakter Shopify-brukerstøtte.

Du kan ikke endre myshopify-domenet ditt, men du kan kjøpe et egendefinert domene eller bruke et egendefinert domene som du allerede eier.