Domener

Et domene er URL-adressen, eller nettadressen, som kundene går til for å finne nettbutikken din. Som standard er nettbutikken gitt en myshopify.com-URL-adresse da du registrerte deg for Shopify. Hvis du vil endre nettadressen som vises for kundene når de blar gjennom nettbutikken må du legge til et egendefinert domene, som www.example.com. Du kan bruke domener du kjøper fra Shopify eller fra en hvilken som helst tredjepartsleverandør av domener. Ved å bruke et domene som passer til merkevaren blir det enklere å skape tillit til nettbutikken.

Når du har lagt til et domene i Shopify, administrerer du domeneinnstillingene for nettbutikken på Domener-siden i Shopify-administrator.

Hvis du bruker Engroskanalen administrerer du domeneinnstillinger for engrosbutikken ved å gå til Salgskanaler > Engros > Innstillinger > Domene for engrosbutikk.

Hvis butikken har Shopify-, Advanced Shopify- eller Shopify Plus-abonnementet og du ønsker å selge til kunder i flere land eller regioner, kan du bruke internasjonale domener til å konfigurere regionale domener for hvert land eller region der du har et målmarked.