IPv6-støtte

IPv4 oppdateres sakte, men sikkert til IPv6 over hele internett. Med IPv6 får man et større adresseområde og forenklet ruting, i tillegg til følgende fordeler:

• Du kan forvente en liten økning i ytelser for noen kunder.
  • Du kan forvente økt tilgjengelighet for domenet.
    • De fleste nettlesere bruker IPv4 dersom IPv6-nettverksbanen mislykkes.
    • Fjerner kravet til en IPv6-til-IPv4-gateway for noen kunder som er på et rent IPv6-nettverk.

Aktiver IPv6 for domenet ditt

Shopify-administrerte domener

IPv6 aktiveres automatisk for domener som er kjøpt gjennom Shopify, eller som overføres til Shopify.

Du kan kontrollere at IPv6 er aktivert ved å gå til DNS-innstillingene for domenet og se etter AAAA-oppføringen.

Tredjepartsdomener

Opprett en AAAA-DNS-oppføring når du kobler til domenet. AAAA-oppføringen aktiverer IPv6 for domenet. Alle underdomener som konfigureres med en CNAME-oppføring som peker mot shops.myshopify.com er også IPV6-aktivert. Finn ut mer om å koble til tredjepartsdomener.

Deaktiver IPv6 for domenet ditt

På grunn av fordelene ved IPv6 anbefaler vi ikke at du deaktiverer det. Her er imidlertid noen av årsakene til at du kan ønske å deaktivere IPv6:

• Du bruker en tredjepartstjeneste som ikke støtter IPv6-formaterte klientadresser.
  • Du har en integrasjon som ikke støtter IPv6-formaterte klientadresser.

Fullfør følgende trinn for å deaktivere IPv6 for domenet:

1. Fjern AAAA DNS-oppføringen for rotdomenet.
  2. Oppdate CNAME-oppføringen frashops.myshopify.com til shops-v4.myshopify.com på eventuelle underdomener.