Frakt og leveranse

Før du tar din første bestilling, må du avgjøre hvilke fraktmetoder du ønsker å bruke, og deretter konfigurere butikkens frakt slik at kundene kan velge en leveringsmåte i kassen. Leveringsmåtene du velger avhenger av hva som passer din virksomhet, og hvilken type fysiske varer du selger. De tre vanligste metodene er frakt, lokal levering og henting i butikk. Bedriften din kan bruke en av disse metodene for å levere produkter.

I denne delen