Frakt og leveranse

Før du tar din første bestilling, må du avgjøre hvilke fraktmetoder du ønsker å bruke, og deretter konfigurere butikkens frakt slik at kundene kan velge en leveringsmåte i kassen. Leveringsmåtene du velger avhenger av hva som passer din virksomhet, og hvilken type fysiske varer du selger. De tre hovedmetodene er frakt, lokal levering og lokal henting. Bedriften din kan bruke en av disse metodene for å levere produkter.

I denne delen