Marknadsplats för grossisthandel i Faire

Faire är en B2B-marknadsplats på nätet som låter dig komma i kontakt med varumärken och återförsäljare för att sälja eller köpa grossistvaror.

Varumärken kan integrera sina Shopify-konton med Faire och erbjuda grossistförsäljning till oberoende återförsäljare på Faire-marknadsplatsen. Produkter, lagervaror och beställningar synkroniseras automatiskt från Faire till Shopify.

Återförsäljare kan integrera sitt Shopify-konto med Faire och lagra sin Shopify-butik med produkter från oberoende varumärken över hela världen från Faire Marketplace. Inköp och lagervaror synkroniseras automatiskt mellan Faire och Shopify.

Det tas inte ut några avgifter för att använda Faire-försäljningskanalen och appen och för att konfigurera ditt Faire-konto

Läs mer om Faire och hur det kan gynna ditt företag. Om du är ett varumärke klickar du på Rättvis grossistmarknadsplats för varumärken. Om du är en återförsäljare klickar du på Rättvis grossistmarknadsplats för återförsäljare.