Faire marknadsplats för grossisthandel för varumärken

Med Faire-försäljningskanalen kan du integrera ditt Shopify-konto med Faire och sälja dina produkter som grossist till oberoende återförsäljare på Faire Marketplace.

Du kan konfigurera och publicera dina produkter på Faire direkt från din Shopify-administratör. Dina produkter, lagervaror och beställningar synkroniseras automatiskt från Faire till Shopify. När du till exempel får en beställning på Faire Marketplace synkroniseras beställningen med Shopify och du kan distribuera din beställning från din Shopify-administratör.

Detta kan hjälpa dig att effektivisera din distribution, verksamhet och grossistförsäljning tillsammans med andra försäljningsstrategier. Integreringen med Faire är gratis att använda på alla Shopify-planer, men avgifter för Faire Marketplace tillkommer för dina beställningar som läggs via Faire.