Hantera försäljningskanaler

Du kan hantera din butiks försäljningskanaler i din Shopify-administratör. När du har lagt till en försäljningskanal i din butik så listas den under Försäljningskanaler i din admin.

Behörighet till kanal

Du kan behöva ändra din butiks inställningar innan du kan lägga till en försäljningskanal på grund av särskilda behörighetskrav.

Om din butik inte är behörig för en försäljningskanal, visas kanalen som Otillgänglig i din Shopify-admin. Klicka på Du kan inte lägga till den här kanalen för att läsa mer om varför din butik inte är behörig.

Se till att du granskar användarvillkoren för nya försäljningskanaler innan du börjar använda dem. Vissa försäljningskanaler kräver eller förbjuder viss information i dina produktbeskrivningar, och vissa kräver att du skickar dina kunders ordrar inom ett visst antal dagar.

Lägg till en försäljningskanal på webben i din Shopify-admin

Steg:

Ta bort en försäljningskanal på webben från din Shopify-admin

Steg:

Visa försäljningskanalens kontrollpaneler på din Shopify-startsida

Varje försäljningskanal har en kontrollpanel där du kan se en detaljerad översikt över kanalens senaste försäljning och trafik. Du kan se hur en viss försäljningskanal presterar genom att välja den i rullgardinsmenyn på din Shopify-startsida.