Frakt och leverans

Innan du tar emot din första order måste du bestämma vilka leveransmetoder du vill använda och sedan konfigurera butikens leverans så att dina kunder kan välja en leveransmetod i kassan. Vilka leveransmetoder du väljer beror på vad som gäller för ditt företag och vilken typ av fysiska varor du säljer. De tre viktigaste metoderna är leverans, lokal leverans och lokal upphämtning. Ditt företag kan använda någon av dessa metoder för att leverera produkter.