Frakt

Det är viktigt för din verksamhet att du vet vilka de bästa leveransmetoderna är. Innan du tar emot din första order måste du bestämma vilka leveransmetoder du vill använda och sedan konfigurera butikens leveransinställningar så att kunder kan välja en leveransmetod i utcheckningskassan.

Tillväxt! Vill du spara tid och pengar på leverans? Du kan använda Shopify Shipping för att köpa och skriva ut fraktetiketter från ditt Shopify-administratörskonto.

I detta avsnitt