Administrer salgskanaler

Du kan administrere butikkens salgskanaler i Shopify-administrator. Når du har lagt til en salgskanal i butikken, er den oppført under Salgskanaler i administrator.

Kanalens kvalifikasjonkrav

Du må kanskje endre butikkens innstillinger før du kan legge til en salgskanal på grunn av spesifikke kvalifikasjonskrav.

Hvis butikken din ikke er kvalifisert for en salgskanal, vises kanalen som Utilgjengelig i Shopify-administrator. Klikk på Du kan ikke legge til denne kanalen for å finne ut hvorfor butikken din ikke er kvalifisert.

Sørg for at du går gjennom vilkår for bruk av nye salgskanaler før du begynner å bruke dem. Noen salgskanaler krever eller forbyr for eksempel noen typer informasjon i produktoppføringer, og noen krever at du sender bestillinger til kunder innenfor et bestemt antall dager.

Legg til en salgskanal på nett i Shopify-administrator

Trinn:

Fjern en salgskanal på nett fra Shopify-administratoren

Trinn:

Vis instrumentbord for salgskanaler på Shopify-startsiden

Hver salgskanal har et instrumentbord, der du kan se et detaljert sammendrag av kanalens nylige salg og trafikk. Du kan se hvordan en bestemt salgskanal gjør det ved å velge den fra rullegardinmenyen på Shopify-startsiden.