Logge på Shopify

Du kan logge på Shopify på datamaskin eller ved å bruke Shopify-appen for iPhone eller Android.

Hvis du skriver inn feil passord under pålogging, blir du bedt om å bekrefte at du ikke er en robot under det neste påloggingsforsøket. Du blir også bedt om å utføre bekreftelsestrinn hvis nettleseren din er i privat modus eller inkognitomodus eller hvis du har tømt nettleserloggen etter forrige pålogging til Shopify. Du må vente til alle bilder lastes inn i hvert bekreftelsestrinn før du klikker på Bekreft.

For å få informasjon om hvordan du tilbakestiller passordet ditt kan du lese Tilbakestille passordet ditt. Hvis du glemmer e-postadressen du bruker til å logge på Shopify, kan du kontakte brukerstøtten.

Logg på Shopify-administratoren på en datamaskin

Trinn:

1. Gå til Shopifys påloggingsside.

2. Skriv inn butikkdomenet eller det tilpassede butikkdomenet og klikk på Neste.

1. Skriv inn e-postadressen din og klikk på Fortsett.

2. Skriv inn passordet ditt og klikk på Logg på.

Finn ut mer om

Installer og logg på Shopify-appen

Trinn:

1. Last ned Shopify-appen.
  2. Når appen er installert, trykker du på den for å åpne den.
  3. Hvis du allerede har en Shopify-konto, trykker du på Logg på og skriver inn e-postadressen din og passordet til Shopify-butikken. Trykk på Registrer deg hvis du vil starte en ny Shopify-konto.
  4. Hvis du har flere Shopify-butikker koblet til en e-postadresse, skriver du inn domenet som slutter på .myshopify.com, som du vil logge på, og trykker på Logg på.
  1. Trykk på Logg på.

Logg inn på flere kontoer

Trinn:

1. Trykk på Butikk når du er logget på Shopify-appen.
  2. Trykk på kontonavnet øverst på skjermen.
  3. Trykk på Logg på en eksisterende butikk.
  4. Skriv inn e-postadressen og passordet for kontoen du logger på.
  5. Trykk på Logg på.

Kontoen du nettopp logget på, er nå den aktive kontoen. For å se informasjonen til en annen konto kan du bytte konto.

Se en annen konto

Trinn:

1. Fra Shopify-appen trykker du på Butikk.
  2. Trykk på kontonavnet øverst på skjermen.
  3. Trykk på kontoen du vil se.

Logg av en konto

Trinn:

1. Fra Shopify-appen trykker du på Butikk og deretter Innstillinger.
  2. Velg hvorvidt du vil logge av bare den aktive kontoen eller alle kontoer.
  3. Trykk på Logg av

Finn ut mer om

Installer og logg på Shopify-appen

Trinn:

1. Last ned Shopify-appen.
  2. Når appen er installert, trykker du på den for å åpne den.
  3. Hvis du allerede har en Shopify-konto, trykker du på Logg på og skriver inn e-postadressen din og passordet til Shopify-butikken. Trykk på Registrer deg hvis du vil starte en ny Shopify-konto.
  4. Hvis du har flere Shopify-butikker koblet til en e-postadresse, skriver du inn domenet som slutter på .myshopify.com, som du vil logge på, og trykker på Logg på.
  1. Trykk på Logg på.

Logg inn på flere kontoer

Trinn:

1. Trykk på Butikk når du er logget på Shopify-appen.
  2. Trykk på kontonavnet øverst på skjermen.
  3. Trykk på LOGG PÅ EKSISTERENDE BUTIKK.
  4. Skriv inn e-postadressen og passordet for kontoen du logger på.
  5. Trykk på LOGG PÅ.

Kontoen du nettopp logget på, er nå den aktive kontoen. For å se informasjonen til en annen konto du er logget på, kan du bytte konto.

Se en annen konto

Trinn:

1. Fra Shopify-appen trykker du på Butikk.
  2. Trykk på kontonavnet øverst på skjermen.
  3. Trykk på kontoen du vil se.

Logg av en konto

Trinn:

1. Fra Shopify-appen trykker du på Butikk og deretter Innstillinger.
  2. Velg hvorvidt du vil logge av bare den aktive kontoen eller alle kontoer.
  3. Trykk på Logg av.

Finn ut mer om