Logge på Shopify

Du kan logge på Shopify-kontoen med en nettleser på en datamaskin, eller logge på med Shopify-appen på et nettbrett eller en mobil enhet. Shopify-appen fungerer med operativsystemene iOS, iPadOS og Android.

For å sikre Shopify-kontoen ytterligere bør du vurdere å legge til et ekstra sikkerhetslag og aktivere totrinnsautentisering.

Logg på Shopify-kontoen

Du kan logge på Shopify-administrator med nettleseren på en datamaskin, et nettbrett eller en mobil enhet. På nettbrett og mobile enheter kan du også logge på med Shopify-appen.

Hvis du har logget på butikken med samme enhet tidligere, kan butikken din allerede være oppført på påloggingssiden. Du kan logge på ved å velge butikken, og du blir ikke bedt om å oppgi e-postadressen din.

Hvis du vil logge på Shopify-administrator med et nettbrett eller en mobil enhet uten å bruke Shopify-appen kan du bruke en nettleser og logge på Shopify-administrator på samme måte som du logger på med en datamaskin.

Trinn:

Logg på flere Shopify-kontoer

Du kan logge på flere kontoer med et nettbrett eller en mobil enhet i Shopify-appen. Du kan ikke logge på flere kontoer på en datamaskin, her kan du bare bytte mellom ulike kontoer.

Når du logger på en konto blir det den aktive kontoen, og du kan bytte mellom kontoene dine

Trinn:

Gjenopprett påloggingsinformasjon for Shopify

Hvis du glemmer Shopify-kontopassordet kan du tilbakestille passordet.

Hvis du glemmer e-postadressen som er knyttet til Shopify-kontoen din, må du kontakte Shopify-brukerstøtte.

Hvis du har behov for å oppdatere e-postadressen knyttet til Shopify-kontoen din for å logge inn, kan du kontakte Shopify-brukerstøtte.

Logg ut av en Shopify-konto