Tilbakestilling av passord

Du kan tilbakestille påloggingspassordet hvis du glemmer det, eller hvis du vil gjøre kontoen mer sikker. Hvis du er butikkeier, kan du tilbakestille ditt eget passord og starte tilbakestillingen av personalets passord.

Stegene for å tilbakestille et passord er de samme når totrinnsautentisering er aktivert.

Tilbakestilling av passordet ditt

Tilbakestilling av personalpassord

1. Klikk på personalmedlemmets navn.

2. I Tilbakestill passord-seksjonen klikker du på E-postinstruksjoner. Personalmedlemmet mottar en e-post med instruksjoner om hvordan passordet kan tilbakestilles.