Sette butikken på pause

Hvis du ønsker å ta en midlertidig pause fra å selge på Shopify, men fortsette å jobbe med butikken, kan du bruke Pause and Build-abonnementet.

Hensyn ved å sette butikken på pause

Gå gjennom følgende vurderinger før du setter butikken på pause:

• Hvis du har mottatt finansiering gjennom Shopify Capital, vil gjenværende Capital-forskudd påvirkes av å sette butikken på pause.
  • Pause and Build-abonnementet er ikke tilgjengelig for Shopify Plus-butikker.
  • Butikken må oppfylle følgende krav for å velge Pause and Build-abonnementet:

• Du må være butikkeier.
    • Butikken må ha gått ut over en gratis prøveperiode.
    • Butikken må ha et betalt abonnement.
  • Vurder å avinstallere eventuelle tredjepartsapper som har gjentakende kostnader, slik at du ikke faktureres for disse appene etter at du har satt butikken på pause.

• Når du bestemmer deg for å oppheve den midlertidige stengingen, må du velge et nytt abonnement, da det gamle abonnementet ikke lenger er gyldig.

Sett butikken din på pause, og fortsett arbeidet med den

Når du bruker Pause and Build-abonnementet, løper butikken videre til en redusert kostnad på 9 USD per måned. Du har tilgang til Shopify-administrator, og kan redigere produkter når du har behov for det, men kassen er deaktivert. Det betyr at kunder kan se produktene dine, men de kan ikke kjøpe dem.

Pause and Build-abonnementet kan være riktig valg for deg hvis butikken din for eksempel er sesongbasert, eller hvis den bare er åpen i en bestemt tidsperiode.

Du kan utføre følgende handlinger med Pause and Build-abonnementet:

• Få tilgang til Shopify-administratoren.
  • Få tilgang til grunnleggende rapporter om nettstedets ytelse.
  • Vise butikkfronten.

I perioden butikken er satt på pause kan du ikke bruke kassen i nettbutikken, POS, rabatter, innhenting av forlatte kasser, gavekort eller tredjepartsintegrasjoner som Facebook og Google til å publisere produkter.Du kan sende bestillingsutkastfakturaer, men kunden kan ikke fullføre betalingsprosessen, og bestillingsutkast kan ikke konverteres til aktive bestillinger.

Trinn:

Butikken din blir satt på pause, og løper videre mot en redusert abonnementsavgift. Hvis du vil starte salget av produkter igjen, kan du gjenåpne butikken når som helst ved å velge et nytt abonnement.

Jobb med butikken med Pause and Build-abonnementet

Med Pause and Build-abonnementet kan kundene fortsatt se produktene dine, men de kan ikke kjøpe dem. For å forbedre kundeopplevelsen, kan du tilpasse temaet slik at du skjuler produktpriser og skjuler knappene Legg i handlekurv, slik at kundene ikke prøver å kjøpe noe mens butikken er på pause.

Hvis du ikke ønsker å vise produkter mens butikken er på pause, kan du bruke et passord for å beskytte nettbutikken. På denne måten har ikke kunder tilgang til produktene dine mens butikken er på pause. Du kan tilpasse passordsiden og skrive en melding som vises til kundene når butikken er på pause.

Alle appene forblir aktive etter at du har satt butikken på pause. Hvis du vil sette appene på pause, må du kansellere dem individuelt.

Gjenåpne butikken etter at du har pauset og bygget

Hvis du velger Pause and Build-abonnementet må du velge et nytt abonnement når du velger å oppheve pausen, da det gamle abonnementet ikke lenger gjelder. Når du er klar til å gjenåpne butikken logger du på og velger det abonnementet som passer best for deg.

Trinn:

1. Logg på butikken som butikkeier.
  2. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Abonnement.
  3. Klikk på Velg et abonnement, og klikk deretter på Velg abonnement for abonnementet du ønsker.
  4. Se nøye gjennom abonnementsdetaljene og klikk på Start abonnement.

Når du har valgt et abonnement, kan du begynne å selge igjen.

Hvis du har angitt et passord mens butikken var på pause, kan du fjerne nettbutikkpassordet.