Sådan sætter du din butik på pause

Hvis du ønsker at tage en midlertidig pause fra at sælge på Shopify, men fortsat vil arbejde på din butik, kan du bruge abonnementet Pause and Build.

Overvejelser i forbindelse med at sætte din butik på pause

Gennemgå følgende overvejelser, inden du sætter din butik på pause:

• Hvis du har modtaget finansiering via Shopify Capital og sætter din butik på pause, vil det påvirke dine resterende Capital-forskud.
  • Pause and Build-abonnementet er ikke tilgængeligt for Shopify Plus-butikker.
  • Din butik skal opfylde følgende krav, for at du kan vælge Pause and Build-abonnementet:

• Du skal være butiksejeren.
    • Din butik skal være efter den gratis prøveperiode.
    • Din butik skal have et betalt abonnement.
  • Overvej at afinstallere tredjepartsapps, der har gentagne opkrævninger, så du ikke bliver faktureret for disse apps, når du har sat din butik på pause.

• Når du beslutter dig for at aktivere din butik igen, skal du vælge et nyt abonnement, da det gamle abonnement ikke længere er gyldigt.

Sæt din butik på pause og fortsæt med at arbejde på den

Når du bruger Pause and Build-abonnementet, fortsætter din butik med at køre til en nedsat pris på 9 USD pr. måned. Du kan få adgang til din Shopify-administrator og redigere dine produkter, når du har brug for det, men din betalingsproces er deaktiveret. Det betyder, at kunderne kan se dine produkter, men de kan ikke købe dem.

Pause and Build-abonnementet kan være det rigtige valg for dig, hvis din butik f.eks. er sæsonbestemt, eller hvis den kun har åbent i en bestemt periode.

Du kan udføre følgende handlinger med Pause and Build-abonnementet:

• Få adgang til din Shopify-administrator.
  • Få adgang til basale rapporter om dit sites resultater.
  • Se dit webshopslayout.

Mens din butik er sat på pause, kan du ikke bruge din webshops betaling, POS, rabatter, gendannelse af forladte betalinger, gavekort eller tredjepartsintegrationer som Facebook og Google til at udgive dine produkter. Du kan sende fakturaer for ordrekladder, men kunden vil ikke kunne gennemføre betalingen, og ordrekladder kan ikke omdannes til liveordrer.

Trin:

Din butik sættes på pause og fortsætter til et nedsat abonnementsgebyr. Hvis du vil begynde at sælge produkter igen, kan du til enhver tid genåbne din butik ved at vælge et andet abonnement.

Arbejd i din butik med abonnementet Pause and Build

Når du er på Pause and Build-abonnementet, kan kunderne stadig gennemgå dine produkter, men de kan ikke købe dem. Du kan forbedre din kundeoplevelse ved at tilpasse dit tema til at skjule dine produktpriser og skjule knapperne Læg i indkøbskurven, så dine kunder ikke forsøger at købe noget, mens din butik er sat på pause.

Hvis du ikke ønsker at vise dine produkter, når din butik er sat på pause, kan du bruge en adgangskode for at beskytte din webshop. På denne måde vil kunderne ikke kunne tilgå dine produkter, når butikken er sat på pause. Du kan tilpasse din adgangskodeside og skrive en besked til dine kunder, som vises, når din butik er sat på pause.

Alle dine apps forbliver aktive, mens din butik er sat på pause. Hvis du vil sætte dine apps på pause, skal du annullere dem individuelt.

Åbn din butik igen, efter du har været på abonnementet Pause and Build

Hvis du vælger Pause and Build-abonnementet, betyder det, at du skal vælge et nyt abonnement, når du vælger at aktivere din butik igen, da dit gamle abonnement ikke længere er gyldigt. Når du er klar til at genåbne din butik, skal du logge ind og derefter vælge et nyt abonnement, der passer til dine behov.

Trin:

1. Log ind på din butik som butiksejeren.
  2. Gå til Indstillinger > Abonnement i Shopify-administrator.
  3. Klik på Vælg et abonnement, og klik derefter på Vælg abonnement ud for det ønskede abonnement.
  4. Gennemgå abonnementets oplysninger grundigt, og klik derefter på Start abonnement.

Når du har valgt et abonnement, kan du begynde at sælge igen.

Hvis du oprettede en adgangskode til din butik, da den var på pause, kan du fjerne adgangskoden til din webshop.