Forberedelse af din Shopify-butik til lancering

Før du lancerer din butik, skal du afgive nogle testordrer for at se, hvordan betalingsprocessen fungerer. Når du er klar, skal du fjerne adgangskoden for din butik, så butikken er åben for offentligheden.

Afgiv en testordre

Når du afgiver en testordre, sikrer du dig, at dine indstillinger for følgende dele af din butik fungerer korrekt:

Der er ikke gebyrer på testordrer. Du bør afgive mindst én testordre i forbindelse med opsætningen af din butik, eller hver gang du foretager ændringer af dine betalingsindstillinger.

I dette afsnit følger en forklaring på, hvordan der oprettes testordrer ved hjælp af Shopify Payments. Hvis du ikke bruger Shopify Payments, kan du afgive en testordre på to måder:

Aktivér testtilstand

Fremgangsmåde:

1. Klik på Rediger i afsnittet Shopify Payments.

2. Markér Brug testtilstand.

3. Klik på Gem.

Bemærk: Når du har afgivet dine testordrer, skal du huske at slå testtilstand fra.

Simuler gennemførte transaktioner

Bemærk: Simulerede transaktioner vises ikke i din udbetalingsmenu eller dine rapporter.

Fremgangsmåde:

1. Gå til din webshop.

2. Føj et produkt til indkøbskurven.

3. Følg betalingsprocessen for din butik, som om du var en kunde, der skulle købe et produkt. Brug følgende oplysninger, når du bliver bedt om dine kreditkortoplysninger ved betaling:

• Navn på kortet: Indtast minimum to ord.
  • Udløbsdato: Indtast en fremtidig dato.
  • CVV: Indtast tre cifre.
  • Kortnummer: Brug følgende numre:
Afprøv kreditkortoplysninger
Korttype Testnummer
Visa 4242424242424242
Mastercard 5555555555554444
American Express 378282246310005
Discover 6011111111111117
Diners Club 30569309025904
JCB 3530111333300000

Simuler mislykkede transaktioner

Hvis du vil have vis de beskeder om kreditkortfejl, som kunderne kan få vist i forbindelse med betaling, kan du simulere en række forskellige mislykkede transaktioner:

• Brug kreditnummer 4000000000000002 til at generere en besked om, at kortet er afvist.
  • Brug kreditkortnummer 4242424242424241 til at genere en besked om forkert nummer.
  • Brug kreditkortnummer 4000000000000259 til at simulere en bestridt transaktion.
  • Prøv med en ugyldig udløbsmåned, f.eks. 13, til at generere en besked om ugyldig udløbsmåned.
  • Brug et udløbsår, der ligger i fortiden, til at generere en besked om ugyldigt udløbsår.
  • Brug et tocifret CVV-nummer til at generere en besked om ugyldig CVV.

Fjern din adgangskode for webshoppen

Når du er klar til at lancere din butik, kan du fjerne adgangskoden for webshoppen.

Bemærk: I løbet af din gratis 14-dages prøveperiode er din webshop automatisk beskyttet af adgangskode. Via adgangskodesiden kan du oprette en adgangskode og tilføje en brugerdefineret besked, som dine kunder får vist, når de besøger din butik. Hvis du er klar til at lancere din butik i løbet af den gratis prøveperiode, skal du vælge et abonnement, før du kan fjerne adgangskoden for din webshop.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Præferencer i din Shopify-administrator

2. Fjern markeringen af indstillingen Aktivér adgangskodeside i afsnittet Adgangskodeside.