Uw Shopify-winkel voorbereiden op lancering

Plaats voordat u uw online winkel start enkele testbestellingen om te zien hoe het betaalproces werkt. Wanneer u klaar bent, verwijdert u het wachtwoord van uw winkel zodat deze voor het publiek toegankelijk is.

Een testbestelling plaatsen

Door een testbestelling te plaatsen, kunt u controleren of uw instellingen voor de volgende delen van uw winkel correct werken:

Voor testbestellingen worden geen kosten in rekening gebracht. Plaats ten minste één testbestelling tijdens het instellen van uw winkel of wanneer u wijzigingen aanbrengt in uw betalingsinstellingen.

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u bestellingen kunt testen die zijn geplaatst met Shopify Payments. Als u Shopify Payments niet gebruikt, kunt u op twee manieren een testbestelling plaatsen:

Testmodus inschakelen

Stappen:

1. Klik op in het gedeelte Shopify Payments op Bewerken.

2. Selecteer Testmodus gebruiken.

3. Klik op Opslaan.

Geslaagde transacties simuleren

Stappen:

1. Ga naar uw online winkel.

2. Voeg een product aan uw winkelwagen toe.

3. Doorloop het betaalproces voor uw winkel alsof u een klant bent die een product koopt. Gebruik de volgende informatie wanneer u om creditcardgegevens wordt gevraagd tijdens het afrekenen:

• Naam op kaart: voer minimaal twee woorden in.
  • Vervaldatum: voer een willekeurige datum in de toekomst in.
  • CVV: voer drie willekeurige cijfers in.
  • Kaartnummer: gebruik de volgende nummers:
Creditcardgegevens testen
Kaarttype Testnummer
Visa 4242424242424242
MasterCard 5555555555554444
American Express 378282246310005
Discover 6011111111111117
Diners Club 30569309025904
JCB 3530111333300000

Mislukte transacties simuleren

Als u wilt zien welke foutmeldingen een klant te zien kan krijgen bij het afrekenen met een creditcard, kunt u een aantal mislukte transacties simuleren:

• Gebruik creditcardnummer 4000000000000002 om de melding kaart geweigerd te genereren.
  • Gebruik creditcardnummer 4242424242424241 om de melding onjuist kaartnummer te genereren.
  • Gebruik creditcardnummer 4000000000000259 om een betwiste transactie te simuleren.
  • Gebruik een ongeldige vervalmaand, bijvoorbeeld 13, om de melding vervalmaand onjuist te simuleren.
  • Gebruik een vervaljaar in het verleden om de melding ongeldig vervaljaar te simuleren.
  • Gebruik een tweecijferig CVV-nummer om de melding ongeldige CVV te genereren.

Het wachtwoord van uw online winkel verwijderen

Wanneer u klaar bent om uw winkel te lanceren, kunt u het wachtwoord van uw online winkel verwijderen.

Stappen:

1. Ga vanaf de Shopify-beheerder naar Online winkel > Voorkeuren.

2. Schakel in het gedeelte Wachtwoordpagina de optie wachtwoord pagina inschakelen uit.