Uw Shopify-winkel voorbereiden op lancering

Plaats voordat je je online winkel start enkele testbestellingen om te zien hoe het afrekenproces werkt. Wanneer je klaar bent, verwijdert je het wachtwoord van je winkel zodat deze voor het publiek toegankelijk is.

Een testbestelling plaatsen

Door een testbestelling te plaatsen, kunt je controleren of je instellingen voor de volgende delen van je winkel correct werken:

Voor testbestellingen worden geen kosten in rekening gebracht. Plaats ten minste één testbestelling tijdens het instellen van uw winkel of wanneer u wijzigingen aanbrengt in uw betalingsinstellingen.

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe je bestellingen kunt testen die zijn geplaatst met Shopify Payments. Als je Shopify Payments niet gebruikt, kunt je op twee manieren een testbestelling plaatsen:

Testmodus inschakelen

Stappen:

1. Klik op in het gedeelte Shopify Payments op Bewerken.

2. Selecteer Testmodus gebruiken.

3. Klik op Opslaan.

Geslaagde transacties simuleren

Stappen:

1. Ga naar uw online winkel.

2. Voeg een product aan uw winkelwagen toe.

3. Doorloop het betaalproces voor uw winkel alsof u een klant bent die een product koopt. Gebruik de volgende informatie wanneer u om creditcardgegevens wordt gevraagd tijdens het afrekenen:

• Naam op kaart: voer minimaal twee woorden in.
  • Vervaldatum: voer een willekeurige datum in de toekomst in.
  • CVV: voer drie willekeurige cijfers in.
  • Kaartnummer: gebruik de volgende nummers:
Creditcardgegevens testen
Kaarttype Testnummer
Visa 4242424242424242
MasterCard 5555555555554444
American Express 378282246310005
Discover 6011111111111117
Diners Club 30569309025904
JCB 3530111333300000

Mislukte transacties simuleren

Als u wilt zien welke foutmeldingen een klant te zien kan krijgen bij het afrekenen met een creditcard, kunt u een aantal mislukte transacties simuleren:

• Gebruik creditcardnummer 4000000000000002 om de melding kaart geweigerd te genereren.
  • Gebruik creditcardnummer 4242424242424241 om de melding onjuist kaartnummer te genereren.
  • Gebruik creditcardnummer 4000000000000259 om een betwiste transactie te simuleren.
  • Gebruik een ongeldige vervalmaand, bijvoorbeeld 13, om de melding vervalmaand onjuist te simuleren.
  • Gebruik een vervaljaar in het verleden om de melding ongeldig vervaljaar te simuleren.
  • Gebruik een tweecijferig CVV-nummer om de melding ongeldige CVV te genereren.

Het wachtwoord van uw online winkel verwijderen

Wanneer u klaar bent om uw winkel te lanceren, kunt u het wachtwoord van uw online winkel verwijderen.

Stappen:

1. Ga vanaf de Shopify-beheerder naar Online winkel > Voorkeuren.

2. Schakel in het gedeelte Wachtwoordpagina de optie wachtwoord pagina inschakelen uit.