Klargjøring av Shopify-butikken for lansering

Før du lanserer butikken må du legge ut noen testbestillinger for å se hvordan betalingsprosessen fungerer. Når du er klar, fjerner du passordet fra butikken slik at den er åpen for offentligheten.

Prøv en testbestilling

Ved å plassere en testbestilling kan du sørge for at innstillingene for følgende deler av butikken din fungerer som de skal:

Det koster ikke noe for testbestillinger. Du bør plassere minst en testbestilling når du setter opp butikken, eller etter du har gjort endringer i betalingsinnstillingene.

Denne seksjonen forklarer hvordan du kan teste bestillinger som gjøres med Shopify Payments. Hvis du ikke bruker Shopify Payments er det to måter du kan plassere en testbestilling på:

Aktiver testmodus

Trinn:

1. I Shopify Payments-seksjonen klikker du på Rediger.

2. Merk av Bruk testmodus.

3. Klikk på Lagre.

Simuler gjennomførte transaksjoner

Trinn:

1. Gå til nettbutikken.

2. Legg til et produkt i handlekurven.

3. Følg kasseprosessen for butikken som om du skulle være en kunde som kjøper et produkt. Bruk følgende informasjon når du blir bedt om kredittkortinformasjonen i kassen:

• Kortholders navn: Skriv inn minst to ord.
  • Utløpsdato: Skriv inn en dato i fremtiden.
  • CVV: Skriv inn tre siffer.
  • Kortnummer: Bruk følgende numre:
Test kredittkortdetaljer
Korttype Testnummer
Visa 4242424242424242
Mastercard 5555555555554444
American Express 378282246310005
Discover 6011111111111117
Diners Club 30569309025904
JCB 3530111333300000

Simuler mislykkede transaksjoner

Hvis du vil se kredittkort-feilmeldingene som kan bli vist til en kunde i kassen, kan du simulere en rekke ulike mislykkede transaksjoner:

• Bruk kredittkortnummer 4000000000000002 for å generere en kort avvist-melding.
  • Bruk kredittkortnummer 4242424242424241 for å generere en feil nummer-melding.
  • Bruk kredittkortnummer 4000000000000259 for å simulere en transaksjonstvist.
  • Bruk en ugyldig utløpsmåned, for eksempel 33, for å generere en ugyldig utløpsmåned-melding.
  • Bruk et tidligere utløpsård for å generere en ugyldig utløpsår-melding.
  • Bruk et tosifret CVV-nummer for å generere en ugyldig CVV-melding.

Fjern passordet til nettbutikken

Når du er klar til å lansere butikken kan du fjerne passordet til nettbutikken.

Trinn:

1. Fra Shopify administrator går du til Nettbutikk > Innstillinger.

2. I Passordside-seksjonen fjerner du markeringen av alternativet Aktiver passordside.