Klargjøring av Shopify-butikken for lansering

Før du lanserer butikken, må du legge ut noen testbestillinger for å se hvordan betalingsprosessen fungerer. Når du er klar, fjerner du passordet fra butikken slik at den er åpen for offentligheten.

Legge inn en testbestilling

Ved å plassere en testbestilling kan du sørge for at innstillingene for følgende deler av butikken din fungerer som de skal:

Det koster ikke noe for testbestillinger. Du bør plassere minst en testbestilling når du setter opp butikken, eller etter du har gjort endringer i betalingsinnstillingene.

Test en transaksjon med Shopify Payments' testmodus

Du kan når som helst aktivere testmodus for Shopify Payments fra Shopify-administrator. I testmodus kan du simulere vellykkede transaksjoner og mislykkede transaksjoner for å forhåndsvise ulike transaksjonsflyter. Når du har lagt inn testbestillingene, må du sikre at du deaktiverer testmodus for å godta ekte betalinger fra kunder. Finn ut mer om testmodus.

Trinn:

Test en transaksjon med andre betalingsgatewayer

Hvis du ikke bruker Shopify Payments, kan du se om betalingsgatewayleverandøren tilbyr løsninger for testing av transaksjoner. Hvis betalingsgatewayleverandøren ikke har noen alternativer for testing av transaksjoner, kan du legge inn en testbestilling på følgende måter:

Forhåndsvis butikken

Du kan forhåndsvise butikkfronten før du fjerner passordet. Gå til seksjonen Salgskanaler i Shopify-administrator, og hold markøren over Nettbutikk. Klikk deretter på øyeikonet som vises.

Forhåndsvisningen åpnes i en ny fane, og viser butikken slik den vises til en kunde. Gå tilbake til forrige fane eller klikk på Gå til administrator nederst på skjermen for å gå tilbake til Shopify-administrator.

Fjerne passordet til nettbutikken

I løpet av den gratis prøveperioden er nettbutikken automatisk passordbeskyttet. Med passordsiden kan du opprette et passord og legge til en egendefinert melding som kundene ser når de besøker butikken.

Når du er klar til å lansere nettbutikken, kan du fjerne passordet til nettbutikken. Hvis du er klar til å lansere butikken under en gratis prøveperiode, må du velge et abonnement for å fjerne passordet i nettbutikken.

Det er to måter du kan fjerne nettbutikkpassordet på: fra siden Temaer eller fra siden Innstillinger under Nettbutikk i Shopify-administrator.

Fjern nettbutikkpassordet med siden Temaer

1. Fra Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Temaer.
  2. Det vises et banner med teksten «Nettbutikken er passordbeskyttet.» Klikk på Fjern passord. Hvis banneret ikke vises, er ikke nettbutikken passordbeskyttet.

Fjern nettbutikkpassordet med siden Innstillinger

1. Fra Shopify administrator går du til Nettbutikk > Innstillinger.

2. Fjern avmerkingen for alternativet Begrens tilgangen til besøkende som har passordet i seksjonen Passordbeskyttelse.

3. Klikk på Lagre.