Leie inn hjelp

Hvis du trenger hjelp til å bygge butikken din på Shopify, kan du leie inn en Shopify-ekspert. Eksperter er pålitelige tredjepartsbyråer og frilansere som tilbyr tjenester til Shopify-forhandlere og folk som vil komme i gang med Shopify. Eksperter kan hjelpe deg med mange aspekter ved driften av virksomheten din, blant annet følgende:

• Oppsett av butikk
  • Markedsføring og salg
  • Utvikling og feilsøking
  • Innholdsproduksjon
  • Visuelt innhold og merkevarebygging
  • Generell veiledning

Kontakte en ekspert

Du kan kontakte eksperter på ekspertmarkedsplassen på tre ulike måter.

• Finn eksperter: Svar på noen spørsmål om bedriften din og arbeidet du trenger. Ekspertmarkedsplassen anbefaler opptil seks eksperter som kan hjelpe deg med jobben din. Du kan velge én eller flere eksperter du vil kontakte. Før du sender en melding til de valgte ekspertene, kan du legge til opplysninger om bedriften din, eventuelle problemer du står ovenfor og målet ditt.

Hvis du trenger en ekspert til å gjøre arbeid som ikke dekkes av spørsmålene, kan du klikke på Jeg har behov for noe annet og opprette en jobb i stedet.

• Bla gjennom tjenester: Bla gjennom de tilgjengelige tjenestene på ekspertmarkedsplassen og finn eksperter som tilbyr tjenesten. Hvis du finner en ekspert du er interessert i å jobbe med, kan du kontakte dem for å diskutere dine behov.

• Opprett en jobb: Opprett en jobb for å bli matchet med en ekspert som passer best til dine behov. Du kan velge tjenesten du trenger å få utført, og deretter oppgi tilleggsopplysninger for å hjelpe eksperten med å forstå hva du har behov for. Når jobben din er opprettet, sendes jobbdetaljene til opptil seks eksperter. Eksperter som er interessert i jobben din kan deretter kontakte deg med mer informasjon. Du kan bare opprette en jobb hvis du allerede har en Shopify-butikk.

Jobbe med eksperter

Når du kontakter en ekspert, blir du bedt om å logge på Shopify-ekspertmarkedsplassen. Når du logger inn, kan du se og administrere alle meldinger, tilbud og jobber på ekspertmarkedsplassen. Du kan logge inn på ekspertmarkedsplassen med Shopify-kontoen din. Hvis du ikke har en Shopify-konto, kan du opprette en. Du trenger ikke å opprette en butikk for å opprette en Shopify-konto

Når du har kontaktet en ekspert, kan du diskutere budsjett, tidslinje og forventede resultater med dem. Når eksperten har informasjonen de trenger, kan de sende deg et tilbud. Hvis du er fornøyd med tilbudet, kan du akseptere det og eksperten kan starte arbeidet.

Finn ut mer om å jobbe med eksperter.