Nettkasse

Du kan bruke den sikre Shopify-kassen for å ta imot bestillinger og innhente betaling uansett hvor på internett du selger. Etter at en kunde legger til produkter i handlekurven, bruker de kassen din for å taste inn fraktinformasjon og betalingsinformasjon før de legger inn bestillingen.

Når kunden kommer til betalingssiden i kassen, vil handlekurven sjekkes mot butikkens lagerebeholdning. Hvis varene er tilgjengelige på lager, vil de reserveres for kunden mens de gjennomfører betalingen. Dersom lagerbeholdningen har blitt utilgjengelig, vil en feilmelding vises. Hvis betalingen feiler, vil reservasjonen løses frem til kunden kommer tilbake til siden for betalingsmåter.

Du kan se og endre kasseinnstillingene fra Kasse -innstillingssiden i Shopify-administratoren. Fra denne siden kan du også administrere hvordan du vil innhente kundenes e-postadresser for markedsføringskampanjer.

Hvis du selger gjennom nettbutikk-salgskanalen, kan du også endre utseende og layout på kasse-sidene ved å redigere temaet ditt.