Shopify-kasse

Du kan bruke den sikre Shopify-kassen for å ta imot bestillinger og innhente betaling uansett hvor på internett du selger. Etter at en kunde legger til produkter i handlekurven, bruker de kassen din for å taste inn fraktinformasjon og betalingsinformasjon før de legger inn bestillingen.

Når en kunde kommer til siden for betalingsmåte i kassen kontrolleres handlekurven mot butikkens lagernivåer. Hvis det er tilgjengelig lagerbeholdning kan kunden fullføre betalingen. En feilmelding vises hvis lagerbeholdningen har blitt utilgjengelig. Lagerbeholdningen reserveres først når kunden sender inn betalingsinformasjon. Hvis en betaling mislykkes oppheves reservasjonen inntil kunden kommer tilbake til siden for betalingsmåte.

Du kan se og endre kasseinnstillingene dine fra Kasse -innstillingene i Shopify-administratoren. Fra Kasse-innstillingssiden i Shopify-administrator kan du også administrere hvordan du vil innhente kundenes e-postadresser for markedsføring.

Hvis du selger gjennom nettbutikk-salgskanalen, kan du også endre utseende og layout på kasse-sidene ved å redigere temaet ditt.