Redigere alternativene for kasseskjemaet

Du kan gjøre om noen av feltene på kassesidene obligatoriske, valgfrie eller skjulte.

Noen nettkunder liker for eksempel ikke å oppgi telefonnummeret sitt i løpet av betalingsprosessen, så dersom du gjør dette til et obligatorisk felt kan det hende de forlater kassen. I noen tilfeller kan betalingsleverandøren eller budfirmaet kreve at en kunde oppgir et telefonnummer for å fullføre bestillingen.

Trinn:

1. Bla ned til overskriften for Skjemaalternativer

Shopify – innstillinger for skjemafelt i kassen

2. Her kan du angi følgende alternativer:

• Fullt navn for å kreve både fornavn og etternavn, eller kun etternavnet.
  • Bedriftsnavnet som skal inkluderes i kasseskjemaet (velg skjult for å fjerne det).
  • Apt, bldg osv. for å bli inkludert i betalingsskjemaet (velg skjult for å fjerne det).
  • Telefonnummeret må være skjult, valgfritt eller obligatorisk.

Bot-forebygging