kundekontoer

Med kundekontoer kan kundene logge på for å se bestillinger, profilinformasjon og lagrede adresser. Når en kunde logger på fylles opplysningene som er lagret i kontoen deres automatisk ut i kassen for å gi en raskere betalingsopplevelse.

Det finnes to versjoner av kundekontoer: klassiske og nye kundekontoer. De nye kundekontoene er bare tilgjengelige for butikker med Shopify Plus-abonnementet og andre utvalgte butikker.

Hvis du har tilgang til nye kundekontoer er både klassiske og nye kundekontoer tilgjengelig for deg, og kan brukes av kundene dine. Du kan kontrollere hvordan kundene kan logge på, og hvilken versjon av kundekontoer som brukes i nettbutikken.

For å kontrollere hvilken versjon av kundekontoer du bruker i butikken kan du se hvordan siden for kasseinnstillinger ser ut på Innstillinger-siden i Shopify-administrator:

Se gjennom følgende tabell for å finne ut mer om klassiske og nye kundekontoer:

Sammenligningstabell for klassiske og nye kundekontoer
Funksjon Klassiske kundekontoer Nye kundekontoer
Påloggingsopplevelse Kundene kan logge på med e-postadresse og et passord Kundene kan logge på med en sekssifret bekreftelseskode for éngangsbruk som sendes til e-postadressen deres
Opprettelse av konto Kundene godtar kontoinvitasjoner eller oppretter en ny konto fra påloggingssiden Kontoer opprettes når en kunde logger på med en e-postadresse
Merkevarebygging Bruker merkevarebygging fra nettbutikkens temainnstillinger Bruker merkevarebygging fra kasseinnstillingene
Liquid-tilpasninger
Støtter apper
Bestillingshistorikk og status
Lagrede adresser
Støtter B2B
Støtter returforespørsler
Støtter Multipass