Apper til Shopify-butikken din

Du kan installere Shopify-apper som hjelper deg å bygge virksomheten din, integrere med eksterne tjenester og legge til funksjoner i Shopify-administratoren. Du kan finne apper i Shopify App Store.

Du kan også bruke private apper for å legge til funksjoner i Shopify-administratoren din, få tilgang til butikkopplysninger direkte gjennom Shopifys API, eller utvide nettbutikken din til andre plattformer med tilpassede butikkfasader.

I denne seksjonen