Apper til Shopify-butikken din

Du kan installere Shopify-apper som hjelper deg å bygge virksomheten din, integrere med eksterne tjenester og legge til funksjoner i Shopify-administratoren. Du kan finne apper i Shopify App Store.

De fleste Shopify-apper er bygget av tredjepartsutviklere, ikke av Shopify. Hvis du trenger hjelp med en app eller salgskanal som er bygget av en tredjepartsutvikler, må du kontakte utvikleren direkte.

Du kan også bruke egendefinerte apper for å legge til funksjoner i Shopify-administratoren din, få tilgang til butikkopplysninger direkte gjennom Shopifys API, eller utvide nettbutikken din til andre plattformer med tilpassede butikkfasader.

I denne seksjonen