Få hjelp med tredjeparts-apper

De fleste Shopify-apper er bygget av tredjepartsutviklere, ikke av Shopify. Hvis du trenger hjelp med en app eller salgskanal som er bygget av en tredjepartsutvikler, kan du kontakte utvikleren direkte.

Apper installert fra Shopify App Store

Hvis du trenger hjelp med en app som du har lastet ned fra Shopify App Store, kan du be om brukerstøtte fra appens utvikler, enten fra Apper-seksjonen i Shopify-administratoren eller på appens oppføringsside.

Steps:

Meldingen din sendes direkte til app-utvikleren. Shopify kontakter deg etter tre dager for å sjekke om app-utvikleren har bidratt til å løse problemet ditt. Hvis de ikke har det, kan Shopify kontakte dem igjen på dine vegne.

Du kan også kontakte app-utvikleren fra Brukerstøtte-delen av appens oppføringsside i Shopify App Store. Hvis du har logget på Shopify App Store, kan du klikke på Få brukerstøtte-knappen. Dette lar deg sende utvikleren en melding direkte. Hvis du ikke er pålogget, kan du bruke kontaktinformasjonen i Brukerstøtte-delen for å kontakte utvikleren.

Apper installert fra en utviklers nettsted

Hvis du trenger hjelp med en app som du har lastet ned direkte fra nettstedet til en utvikler, kan du finne kontaktinformasjonen til utvikleren på nettstedet der du installerte appen. Shopify gir ikke støtte for apper du har lastet ned direkte fra en utviklers nettsted.

Be om en refusjon eller kreditt for et app-kjøp

Hvis du vil be om en refusjon eller kreditt for en app som du har kjøpt fra Shopify App Store, kan du bruke Få støtte-knappen til å kontakte appens utvikler.

Hvis app-belastningen ble behandlet gjennom Shopify, kan appens utvikler utstede en kreditt for beløpet som er belastet. Shopify bruker automatisk disse kredittene mot eventuelle fremtidige Shopify-kjøp fra App Store. Alle kreditter som legges til app-kjøp registreres på abonnementsfakturaen din.

Noen app-omkostninger behandles utenfor Shopify. I dette tilfellet kan utvikleren behandle refusjonen i henhold til den opprinnelige betalingsmåten som brukes.

For å finne ut mer om hvordan du blir fakturert for apper og app-relaterte omkostninger, kan du se App-omkostninger.