Få hjelp med tredjeparts-apper

De fleste Shopify-apper er bygget av tredjepartsutviklere, ikke av Shopify. Hvis du trenger hjelp med en app eller salgskanal som er bygget av en tredjepartsutvikler, kan du kontakte utvikleren direkte.

Apper installert fra Shopify App Store

Hvis du trenger hjelp med en app du har lastet ned fra Shopify App Store kan du be om støtte på en av følgende måter:

• fra apputvikleren fra Apper-seksjonen i Shopify-administrator
  • fra appens oppføringsside i Shopify App Store

Trinn:

Meldingen din sendes direkte til app-utvikleren. Shopify kontakter deg etter tre dager for å sjekke om app-utvikleren har bidratt til å løse problemet ditt. Hvis de ikke har det, kan Shopify kontakte dem igjen på dine vegne.

Du kan også kontakte apputvikleren fra Støtte-seksjonen på appens oppføringsside i Shopify App Store. Hvis du er logget på Shopify App Store kan du klikke Få hjelp-knappen. Herfra kan du sende en melding til utvikleren direkte. Hvis du ikke er logget på kan du bruke kontaktinformasjonen i Støtte-seksjonen til å kontakte utvikleren.

Apper installert fra en utviklers nettsted

Hvis du trenger hjelp med en app som du har lastet ned direkte fra nettstedet til en utvikler, kan du finne kontaktinformasjonen til utvikleren på nettstedet der du installerte appen. Shopify gir ikke støtte for apper du har lastet ned direkte fra en utviklers nettsted.