Få hjelp med tredjeparts-apper

De fleste Shopify-apper er bygget av tredjepartsutviklere, ikke av Shopify. Hvis du trenger hjelp med en app eller salgskanal som er bygget av en tredjepartsutvikler, kan du kontakte utvikleren direkte.

Apper installert fra Shopify App Store

Hvis du trenger hjelp med en app som du har lastet ned fra Shopify App Store, kan du be om brukerstøtte fra appens utvikler, enten fra Apper-seksjonen i Shopify-administratoren eller på appens oppføringsside.

Trinn:

Meldingen din sendes direkte til app-utvikleren. Shopify kontakter deg etter tre dager for å sjekke om app-utvikleren har bidratt til å løse problemet ditt. Hvis de ikke har det, kan Shopify kontakte dem igjen på dine vegne.

Du kan også kontakte app-utvikleren fra Brukerstøtte-delen av appens oppføringsside i Shopify App Store. Hvis du har logget på Shopify App Store, kan du klikke på Få brukerstøtte-knappen. Dette lar deg sende utvikleren en melding direkte. Hvis du ikke er pålogget, kan du bruke kontaktinformasjonen i Brukerstøtte-delen for å kontakte utvikleren.

Apper installert fra en utviklers nettsted

Hvis du trenger hjelp med en app som du har lastet ned direkte fra nettstedet til en utvikler, kan du finne kontaktinformasjonen til utvikleren på nettstedet der du installerte appen. Shopify gir ikke støtte for apper du har lastet ned direkte fra en utviklers nettsted.