Selg selv med Shopify

Shopify POS-appen for iOS og Android er et utsalgssystem som kan brukes for å selge produkter til en person ansikt til ansikt.

Shopify POS-appen på en iPad, iPhone og Android-enhet

Du kan bruke de grunnleggende funksjonene i Shopify POS til å selge nesten overalt, inkludert markeder, messer og popup-butikker. Bruk Shopify POS til å opprette en handlekurv for hver kunde, tilpass handlekurven på flere ulike måter, og ta imot betaling med en rekke betalingsalternativer.

Shopify POS synkroniseres med Shopify for å holde oversikt over bestillinger og lagerbeholdning på tvers av de fysiske butikkene dine, nettbutikken og andre aktive salgskanaler. Du kan til og med se og administrere butikkens bestillinger fra appen.

For å skape en komplett butikkopplevelse, kan du oppgradere til Shopify-abonnementet eller høyere for å få tilgang til ekstra funksjoner i Shopify POS. Med Shopify-abonnementet eller høyere kan du legge til maskinvare i butikken din, og administrere butikken mer effektivt med funksjoner som PIN-koder for personale og skiftregistrering.