Utsalgssted

Shopify POS er en utsalgssteds-app som du kan bruke for å selge produktene dine fysisk. Du kan bruke Shopify POS til å selge nesten hvor som helst, inkludert fysiske utsalgssteder, markeder og pop-up-butikker.

Shopify POS synkroniseres med Shopify for å holde oversikt over bestillinger og lagerbeholdning på tvers av de fysiske butikkene dine, nettbutikken og andre aktive salgskanaler. Du kan til og med se og administrere butikkens bestillinger fra appen.

Helt nytt POS-grensesnitt som vises på et nettbrett og mobiltelefon

Kom i gang

Enten du setter opp din første Shopify-butikk, utvider nettbutikken din for å begynne å selge fysisk eller kommer fra Shopify POS Classic-appen, finnes følgende ressurser for å hjelpe deg i gang med Shopify POS:

Hvis du nettopp er i gang med Shopify som e-handelsplattform, kan du starte med sjekklisten vår. Sjekklisten veileder deg gjennom de innledende stegene for å sette opp butikken din.

Hvis du allerede har en Shopify-nettbutikk og du ønsker å starte med fysiske salg, må du konfigurere Shopify POS-appen, velge maskinvare og konfigurere betalingsmåter.

Hvis du fortsatt bruker Shopify POS Classic for å selge fysisk til kundene dine, kan du bytte til Shopify POS og synkronisere Shopify POS-innstillingene for å konfigurere appen.

Hvis du bruker en Android-enhet til å kjøre POS-appen eller godtar betalinger med en integrert Moneris-kortleser, kan du se Kom i gang med POS Classic-seksjonen.

Se komme i Kom i gang-seksjonen for en komplett veiledning for å sette opp Shopify POS-appen, inkludert å velge det abonnementet som passer best til dine behov.

Maskinvare

Du kan koble sammen Shopify med ulik maskinvare for detaljhandel som hjelper deg å bygge bedriften din, både fysisk og på nett. Hvis du er en forhandler med en butikk lokalisert i Canada, USA, Storbritannia eller Irland kan du kjøpe støttet maskinvare direkte fra Shopify.

For å finne ut mer om den beste maskinvaren for å oppfylle behovene til din butikk, kan du se Maskinvare-seksjonen.

Administrere Shopify POS

Når du har konfigureret butikken og kjøpt maskinvare, er du klar til å selge med Shopify POS.

For å finne ut mer om hvordan du administrerer butikkens detaljhandelsopplevelse, kan du se Fysisk salg-seksjonen.

Shopify POS Classic

Hvis du har solgt med Shopify en stund, bruker en Android-enhet for å kjøre POS-appen, eller aksepterer betalinger med en integrert Moneris-kortleser, kan det være at du fortsatt bruker POS Classic-appen.

Hvis du er interessert i å bytte til Shopify POS for å selge fysisk til kundene dine, kan du finne ut mer om å bytte til Shopify POS.

For å finne ut mer om å bruke POS Classic til å selge fysisk, kan du se POS Classic-seksjonen.

Klassisk POS-grensesnitt som vises på et nettbrett og mobiltelefon