Sælg personligt med Shopify

Shopify POS-appen til iOS og Android er et kassesystem, som du kan bruge til at sælge dine produkter personligt.

Shopify-appen på en iPhone, iPad eller Android-enhed

Du kan bruge de basale funktioner i Shopify POS til at sælge næsten hvor som helst, herunder markeder, messer og pop op-butikker. Brug Shopify POS til at oprette en indkøbskurv til alle kunder, tilpasse indkøbskurven på forskellige måder og derefter acceptere betalinger med en række betalingsmetoder.

Shopify POS synkroniseres med Shopify for at følge dine ordrer og din lagerbeholdning på tvæs af dine detaillokationer, webshop og andre aktive salgskanaler. Du kan endda se og administrere din butiks ordrer i appen.

Hvis du vil skabe en komplet detailforretningsoplevelse, kan du opgradere til et Shopify-abonnement eller derover for at få ekstra funktioner til Shopify POS. Med et Shopify-abonnement eller derover kan du føje hardware til din detailkonfiguration og administrere din butik mere effektivt med funktioner som personale-PIN-koder og Registerskift.