Kassesystem

Shopify POS er en kassesystemsapp, som du kan bruge til personligt salg af dine produkter. Du kan bruge Shopify POS til at sælge næsten hvor som helst, herunder fysiske butikker, markeder og pop op-butikker.

Shopify POS synkroniseres med Shopify for at følge dine ordrer og din lagerbeholdning på tvæs af dine detaillokationer, webshop og andre aktive salgskanaler. Du kan endda se og administrere din butiks ordrer i appen.

den helt nye POS-grænseflade vist på en tablet og en mobiltelefon

Kom godt i gang

Du kan finde hjælp til at komme i gang med Shopify POS fra følgende ressourcer, uanset om du er i gang med at konfigurere din første Shopify-butik, udvider din webshop til at omfatte personligt salg eller skifter fra Shopify POS Classic-appen:

Hvis du først er ved at starte med at bruge Shopify som din platform til e-handel, kan du begynde med vores tjekliste. Tjeklisten guider dig gennem de indledende trin til konfiguration af din butik.

Hvis du allerede har en Shopify-webshop og ønsker at sælge personligt, skal du konfigurere Shopify POS-appen, vælge din hardware og konfigurere dine betalingsmetoder.

Hvis du stadig bruger Shopify POS Classic til at sælge personligt til dine kunder, kan du skifte til Shopify POS og synkronisere dine Shopify POS-indstillinger for at konfigurere appen.

Hvis du kører POS-appen på en Android-enhed eller accepterer betalinger med en integreret Moneris-kortlæser, kan du få mere at vide i afsnittet Kom godt i gang med POS Classic.

Du kan finde en komplet vejledning til opsætning af Shopify POS-appen i afsnittet Kom godt i gang. Her kan du blandt andet få hjælp til at finde det abonnement, der passer bedst til dine behov.

Hardware

Du kan knytte Shopify til en række forskelligt detailhardware, der kan hjælpe dig med at udvikle din virksomhed, både fysisk og online. Hvis du er en shopejer, som har en butik i Canada, USA, Storbritannien eller Irland, kan du købe understøttet hardware direkte fra Shopify.

Du kan få mere at vide om, hvilken hardware der passer bedst til din butiks behov under afsnittet Hardware.

Sådan administrerer du Shopify POS

Du er klar til at sælge med Shopify POS, når du har konfigureret din butik og købt din hardware.

Du kan få mere at vide om, hvordan du administrerer din butiks detailoplevelse, under afsnittet Personligt salg.

Shopify POS Classic

Du bruger muligvis stadig vores POS Classic-app, hvis du har solgt ved hjælp af Shopify i et noget tid, kører POS-appen via en Android-enhed eller accepterer betalinger med en integreret Moneris-kortlæser.

Hvis du er interesseret i at skifte til Shopify POS for at sælge til dine kunder via personligt salg, kan du få mere at vide om, hvordan du skifter til Shopify POS.

Få mere at vide om, hvordan du kan bruge POS Classic til personligt salg, i afsnittet POS Classic.

Grænsefladen i POS Classic vist på en tablet og en mobiltelefon