Fysisk salg med Shopify POS

Shopify POS-appen er et POS-system, der er tilgængeligt på iOS- eller Android-mobilenheder, og som du kan bruge til at sælge dine produkter fysisk.

Du kan bruge de basale funktioner i Shopify POS-appen til at sælge næsten hvor som helst, herunder fysiske butikker, markeder og pop op-butikker. Brug Shopify POS til at oprette en indkøbskurv til alle kunder. Du kan også ændre indkøbskurven, f.eks. ved at tilføje eller fjerne produkter eller anvende en rabat. Når indkøbskurven er klar, kan du modtage betaling via et udvalg af betalingsmetoder.

Shopify POS synkroniseres med din Shopify-administrator for at spore ordrer og lagerbeholdning på tværs af dine detaillokationer, webshop og andre aktive salgskanaler. Du kan se og administrere din butiks ordrer i Shopify POS-appen.

Forbind din Shopify POS-app med yderligere detailhardware, som f.eks. en stregkodescanner eller en kontantskuffe, for at skabe en komplet detailforretningsoplevelse. Få mere at vide om dine muligheder for hardware med Shopify POS.