Personligt salg med det helt nye Shopify POS

Bemærk! Den helt nye Shopify POS-app understøtter kun iOS. Shopify POS Classic-appen understøtter både iOS og Android.

Den helt nye Shopify POS-app er et kassesystem, som du kan bruge til at sælge dine produkter personligt.

Du kan bruge de basale funktioner i Shopify POS til at sælge næsten hvor som helst, herunder fysiske butikker, markeder og pop op-butikker. Brug Shopify POS til at oprette en indkøbskurv til alle kunder. Du kan også ændre indkøbskurven, f.eks. ved at tilføje eller fjerne produkter eller anvende en rabat. Når indkøbskurven er klar, kan du modtage betaling via et udvalg af betalingsmetoder.

Shopify POS synkroniseres med Shopify for at følge dine ordrer og din lagerbeholdning på tvæs af dine detaillokationer, webshop og andre aktive salgskanaler. Du kan endda se og administrere din butiks ordrer i appen.

Bemærk: Hvis du vil bruge det helt nye Shopify POS, skal multi-lokation være aktiveret i dine butiksindstillinger.

Knyt Shopify POS-appen til yderligere detailhardware, som f.eks. en stregkodescanner eller en kontantskuffe, for at oprette en fuld detailforretningsoplevelse.