Administration af rabatter

I Shopify POS kan du anvende rabatter, når du har lagt varer i indkøbskurven. Du kan anvende en rabat på hele indkøbskurven eller på enkelte varelinjer.

Hvis du har lokationer med et POS Pro-abonnement, og du bruger en iOS-enhed, kan du anvende eventuelle automatiske rabatter, som du opretter, på disse lokationer.

Hvis du vil give dine medarbejdere mulighed for at bruge POS-rabatter, skal du give dem tilladelse til at anvende tilpassede rabatter eller at anvende rabatkoder. Få mere at vide om POS-medarbejdertilladelser.