Giv medarbejdertilladelser med POS-roller

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

En POS-rolle er et navngivet sæt POS-tilladelser. Roller gør det nemmere for dig, at give flere medarbejdere de samme tilladelser. Du kan ikke give POS-medarbejdere individuelle tilladelser – du skal tildele dem en rolle. Alle POS-medarbejdere skal have tildelt en rolle.

Hvis du er butiksejeren eller har tilladelsen Administrer POS-roller, kan du oprette og administrere roller fra kanalen Kassesystem (POS) i din Shopify-administrator. En rolle kan indeholde det samme sæt af tilladelser som andre roller, men hver rolle skal have et unikt navn.

Standardrollen er Partner. Du kan ændre navnet og sættet af tilladelser for rollen Partner. Du kan gøre en anden rolle til standardrollen. Standardrollen er den rolle, der vælges automatisk, når du tilføjer en POS-medarbejder. Du kan ikke slette standardrollen.

Opret POS-roller i POS-kanalen (Shopify-administrator)

1. Klik på Kassesystem (POS) > Medarbejdere i din Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer POS-roller > Opret POS-rolle.

3. Angiv et navn til rollen i feltet Titel, og vælg derefter tilladelserne for denne rolle.

4. Valgfrit: Markér Indstil som standard POS-rolle, hvis du vil gøre denne rolle til standardrollen.

5. Klik på Gem.

Rediger POS-roller i POS-kanalen (Shopify-administrator)

1. Klik på Kassesystem (POS) > Medarbejdere under SALGSKANALER i din Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer POS-roller, og klik derefter på den relevante rolle.

3. Vælg eller fravælg tilladelser.

4. Valgfrit: Markér Indstil som standard POS-rolle, hvis du vil indstille denne rolle som standardrollen.

5. Klik på Gem ændringer.

Slet POS-roller i POS-kanalen (Shopify-administrator)

Du kan slette alle roller på nær standardrollen. Du kan heller ikke slette roller, der har tilknyttede medarbejdere.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Kassesystem (POS) > Medarbejdere under SALGSKANALER i din Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer POS-roller, og klik derefter på den relevante rolle.

3. Klik på Slet POS-rolle. Hvis der er medarbejdere tildelt denne rolle, bliver du bedt om at vælge en anden rolle til dem, før du sletter denne rolle.

4. Klik på Slet POS-rolle.

Beskrivelse af POS-tilladelser

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

En POS-rolle er et sæt af tilladelser, der gør dine POS-medarbejdere i stand til at udføre specifikke handlinger i Shopify POS og på kanalen Kassesystem (POS).

Tilladelser

Oprindelige POS-tilladelser
Tilladelse Beskrivelse
Giv alle POS-tilladelser Hvis du vælger denne tilladelse, får rollen fuld tilladelse.
Vælg POS-tilladelser Når du vælger denne tilladelse, kan du oprette en tilpasset rolle ved kun at vælge specifikke tilladelser.

Ledergodkendelse

Tilladelsen POS-ledergodkendelse
Tilladelse Beskrivelse
Ledergodkendelse

Giver POS-medarbejderen mulighed for at godkende personalehandlinger ved at indtaste sin pinkode. Butiksejere eller medarbejdere med fulde administratortilladelser og tilladelsen Administrer POS-roller kan redigere roller for at tillade ledergodkendelse. For at godkende en handling skal medarbejderen både have Ledergodkendelse og den påkrævede betalingstilladelse indstillet til Tilladt.

Denne tilladelse kan angives til et af følgende:

• Tilladt, hvilket giver medarbejderen mulighed for at godkende handlinger
  • Afvist, hvilket forhindrer medarbejderen i at godkende handlinger

Betaling

POS-tilladelser for betaling
Tilladelse Beskrivelse
Anvend rabat

Giver POS-medarbejderen mulighed for at anvende rabatter på ordrer.

Denne tilladelse kan indstilles til en af følgende:

• Tilladt, hvilket giver medarbejderen mulighed for at godkende handlinger
  • Afvist, hvilket forhindrer medarbejderen i at godkende handlinger
  • Kræver godkendelse, hvilket kræver, at en medarbejder med tilladelserne ledergodkendelse og rabatter skal indtaste sin pinkode for at gennemføre handlingen
Rediger skatter

Giver POS-medarbejderen mulighed for at redigere skatter på ordrer.

Denne tilladelse kan indstilles til en af følgende:

• Tilladt, hvilket giver medarbejderen mulighed for at godkende handlinger
  • Afvist, hvilket forhindrer medarbejderen i at godkende handlinger
  • Kræver godkendelse, hvilket kræver, at en medarbejder med tilladelserne ledergodkendelse og rediger skatter kan indtaste sin pinkode for at gennemføre handlingen

Ordrer

POS-tilladelser for ordrer
Tilladelse Beskrivelse
Kun enhedens lokation Giver POS-medarbejderen mulighed for udelukkende at administrere de ordrer, der blev afgivet på enhedens lokation.
Alle lokationer Gør POS-medarbejderen i stand i at administrere ordrer uden hensyn til enhedens lokation.

Kunder

POS-tilladelser for kunder
Tilladelse Beskrivelse
Administrer kunder Giver POS-medarbejderen mulighed for at se, redigere og slette kundeposter.

Apps

POS-tilladelser for apps
Tilladelse Beskrivelse
Brug apps, der virker sammen med Shopify POS Giv POS-medarbejderen mulighed for at bruge apps, der er installeret på Shopify POS.

Medarbejdere

POS-tilladelser for medarbejdere
Tilladelse Beskrivelse
Administrer POS-medarbejdere Giver POS-medarbejderen mulighed for at se, tilføje, redigere og slette medarbejderposter fra Shopify POS og kanalen Kassesystem (POS) i Shopify-administratoren. Dette omfatter tildelingen af POS-roller til andre medarbejdere.
Administrer POS-roller Giver POS-medarbejderen mulighed for at se, oprette, redigere og slette POS-roller fra kanalen Kassesystem (POS) i Shopify-administratoren.

Analytics

POS-tilladelser for analyser
Tilladelse Beskrivelse
Se analyser for enhedens lokation Giver POS-medarbejderen mulighed for at se Rapporten Dagligt salg for medarbejderens lokation.

Indstillinger

POS-tilladelser for indstillinger
Tilladelse Beskrivelse
Tilpas docken efter enhedens lokation Giver POS-medarbejderen mulighed for at tilføje, redigere og slette felter i produktgitteret på POS-startsiden på enhedens lokation.
Skift enhedens lokation Giver POS-medarbejderen mulighed for at ændre indstillingerne for enhedens lokation.
Log butikken ud af POS-appen Giver POS-medarbejderen mulighed for at logge ud af Shopify POS.
Administrer enhedens betalingsindstillinger Giver POS-medarbejderen mulighed for at ændre betalingsindstillingerne for POS-enheden på enhedens lokation via Shopify POS eller via kanalen Kassesystem (POS) i Shopify-administratoren.
Administrer kvitteringsindstillinger Giver POS-medarbejderen mulighed for at ændre POS-enhedens indstillinger for udskrivning af kvitteringer.