Administrer POS-medarbejdere efter lokation

Du kan knytte specifikke detaillokationer til hver enkelt medarbejder, så vedkommende kun kan få adgang til disse lokationer ved hjælp af sin medarbejderpinkode. Standardlokationerne, som en medarbejder tilknyttes, afhænger af, om du tilføjer dem via Shopify POS-appen eller Shopify POS-kanalen i din Shopify-administrator. Hvis du tilføjer medarbejderen via Shopify POS-appen, tilknyttes vedkommende kun lokationen for den pågældende POS-enhed. Hvis du tilføjer dem via Shopify POS-kanalen i din Shopify-administrator, bliver de tilknyttet alle detaillokationerne.

Du kan redigere og tilknytte detaillokationer ved hjælp af medarbejderprofilvisningen.

Krav

• Dine POS-lokationer skal bruge Shopify POS Pro.
  • Du skal bruge Shopify POS version 9.0 eller nyere.

Juster detaillokationer, der er tildelt en medarbejder

Standardlokationerne, som en medarbejder tilknyttes, afhænger af, om du tilføjer dem via Shopify POS-appen eller Shopify POS-kanalen i din Shopify-administrator. Hvis du tilføjer medarbejderen via Shopify POS-appen, tilknyttes vedkommende kun lokationen for den pågældende POS-enhed. Hvis du tilføjer dem via Shopify POS-kanalen i din Shopify-administrator, bliver de tilknyttet alle detaillokationerne.

Hvis du vil knytte alle lokationer til en medarbejder, kan du vælge Alle lokationer i afsnittet Lokationer på medarbejderens profil. Du kan også fravælge alle lokationer, der er knyttet til en medarbejder, for at fjerne lokationsadgang.

Trin:

1. I din Shopify-administrator klikker du på Point of Sale (POS) > Medarbejdere.
  2. Klik på navnet på den medarbejder, du vil redigere.
  3. I afsnittet Lokationer klikker du på Rediger.
  4. I vinduet Vælg lokationer vælger du de lokationer, som du vil have, at din medarbejder skal have POS-adgang til.
  5. Klik på Udført.

Massehandlinger

Du kan bruge massehandlinger fra medarbejdersiden i Point of Sale-salgskanalen til at tildele lokationer til dine POS-medarbejdere.

Tildel lokationer

Trin:

1. I din Shopify-administrator klikker du på Point of Sale (POS) > Medarbejdere.
  2. Vælg de medarbejdere, du vil tildele lokationer.
  3. Klik på Tildel lokationer.
  4. Brug lokationslisten i vinduet Tildel lokationer til at vælge de lokationer, du vil tildele til de valgte medarbejdere. Det er kun Shopify POS-lokationer, der er tilgængelige og vises.
  5. Klik på Udført.

Filtrering

Du kan bruge medarbejdersiden i Point of Sale-salgskanalen til at filtrere din medarbejderliste efter lokation:

Filtrer medarbejderliste

Du kan bruge lokationer til at filtrere din liste over POS-medarbejdere:

1. I din Shopify-administrator klikker du på Point of Sale (POS) > Medarbejdere.
  2. Klik på knappen til søg og filtrer.
  3. Klik på Tilføj filter for at vælge Lokation.
  4. Vælg den lokation, du vil filtrere listen over medarbejdere efter.

Gem en filtreret søgning

Hvis du ofte søger ved hjælp af de samme filtre, kan du gemme et tilpasset filter for dine POS-medarbejdere:

1. I din Shopify-administrator klikker du på Point of Sale (POS) > Medarbejdere.
  2. Klik på knappen til søg og filtrer.
  3. Klik på Tilføj filter for at vælge en Lokation.
  4. Vælg den lokation, du vil filtrere listen over medarbejdere efter.
  5. Klik på Gem som.
  6. Angiv et navn for filteret i vinduet Gem visning som.
  7. Klik på Gem.