POS-henkilöstön hallinta sijainnin mukaan

Voit määrittää jokaiselle henkilöstön jäsenelle tiettyjä kauppapaikkoja, jotta heillä on vain näiden sijaintien käyttöoikeudet henkilöstön PIN-koodilla. Henkilöstön jäsenelle määritetyt oletusarvoiset sijainnit riippuvat siitä, lisäätkö heidät Shopify POS ‑sovelluksella vai Shopify POS ‑kanavan avulla Shopify-ylläpitäjässä. Jos lisäät henkilöstön jäsenen Shopify POS ‑sovelluksella, heille määritetään vain kyseisen POS-laitteen sijainti. Jos lisäät hänet Shopify POS ‑kanavan avulla Shopify-ylläpitäjässä, hänet määritetään kaikkiin kauppapaikkoihin.

Voit muokata ja määrittää kauppapaikkoja henkilöstön profiilinäkymän avulla.

Vaatimukset

• Myyntipisteiden sijaintien on käytettävä Shopify POS Pro ‑versiota.
  • Käytössäsi on oltava Shopify POS ‑versio 9.0 tai uudempi.

Henkilöstön jäsenelle määritettyjen jälleenmyyntisijaintien muuttaminen

Henkilöstön jäsenelle määritetyt oletusarvoiset sijainnit riippuvat siitä, lisäätkö heidät Shopify POS ‑sovelluksella vai Shopify POS ‑kanavan avulla Shopify-ylläpitäjässä. Jos lisäät henkilöstön jäsenen Shopify POS ‑sovelluksella, heille määritetään vain kyseisen POS-laitteen sijainti. Jos lisäät hänet Shopify POS ‑kanavan avulla Shopify-ylläpitäjässä, hänet määritetään kaikkiin kauppapaikkoihin.

Jos haluat määrittää henkilöstön jäsenelle kaikki sijainnit, voit valita Kaikki sijainnit henkilöstöprofiilin Sijainnit-osiossa. Voit myös poistaa käytöstä kaikki henkilöstön jäsenelle määritetyt sijaintivalinnat poistaaksesi pääsyn sijainteihin.

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify Adminissa Point of Sale > Henkilöstö.
  2. Klikkaa sen henkilöstön jäsenen nimeä, jota haluat muokata.
  3. Klikkaa Sijainnit-osiossa Muokkaa.
  4. Valitse Valitse sijainnit ‑ikkunassa sijainnit, joihin haluat henkilöstön jäsenen saavan POS-käyttöoikeudet.
  5. Klikkaa Valmis.

Joukkotoiminnot

Voit määrittää sijainteja POS-henkilöstölle Point of Sale -myyntikanavan henkilöstösivun joukkotoiminnoilla.

Sijaintien määrittäminen

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify Adminissa Point of Sale > Henkilöstö.
  2. Valitse henkilöstön jäsenet, jotka haluat määrittää sijainteihin.
  3. Klikkaa Määritä sijainteja.
  4. Valitse Määritä sijainteja -ikkunan sijaintiluettelosta sijainnit, jotka haluat määrittää valitsemallesi henkilöstölle. Vain Shopify POS Pro -sijainnit ovat käytettävissä ja näkyvissä.
  5. Klikkaa Valmis.

Suodatus

Voit suodattaa henkilöstöluettelon sijainnin mukaan Point of Sale -myyntikanavan henkilöstösivulla:

Henkilöstöluettelon suodatus

Voit suodattaa POS-henkilöstöluettelon sijaintien mukaan:

1. Klikkaa Shopify Adminissa Point of Sale > Henkilöstö.
  2. Klikkaa haku- ja suodatinpainiketta.
  3. Klikkaa Lisää suodatin valitaksesi Sijainnin.
  4. Valitse sijainti, jonka mukaan haluat suodattaa henkilöstöluettelon.

Suodatetun haun tallennus

Jos teet usein hakuja samoja suodattimia käyttäen, voit tallentaa POS- henkilöstöäsi suodattavan mukautetun suodattimen:

1. Klikkaa Shopify Adminissa Point of Sale > Henkilöstö.
  2. Klikkaa haku- ja suodatinpainiketta.
  3. Klikkaa Lisää suodatin valitaksesi jommankumman Sijainnin.
  4. Valitse sijainti, jonka mukaan haluat suodattaa henkilöstöluettelon.
  5. Klikkaa Tallenna nimellä.
  6. Anna suodattimen nimi Tallenna nimellä -ikkunassa.
  7. Klikkaa Tallenna.