Point of Sale -henkilöstön ylläpito

Jos olet kaupan omistaja tai sinulla on Point of Sale -henkilöstön hallinta -käyttöoikeus, voit tehdä Shopify-ylläpitäjän Point of Sale -kanavassa seuraavia toimenpiteitä:

• Voit muuttaa vain POS-sovellusta käyttävien henkilöstön jäsenten sähköpostiosoitteita ja yhteystietoja.
  • Voit muuttaa kaikkien niiden henkilöstön jäsenten POS-roolin, joilla on Point of Sale -käyttöoikeudet.
  • Voit muuttaa kaikkien niiden henkilöstön jäsenten PIN-koodin, joilla on Point of Sale -käyttöoikeudet.
  • Voit poistaa vain POS-sovellusta käyttävää henkilöstöä.
  • Poista Point of Salen käyttöoikeus henkilöstöltä, jolla on Shopify-ylläpitäjä -käyttöoikeus.

Vain kaupan omistaja voi hallita omia yhteystietojaan, POS-rooliaan ja PIN-koodia.

Jos henkilöstön jäsenellä on Shopify-ylläpitäjän käyttöoikeus, vain hän voi muokata omia yhteystietojaan.