Myyntipisteen henkilöstön hallinta

Huomaa: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain kauppiaille, jotka käyttävät Shopify POS Pro-sovellusta.

Jos olet kaupan omistaja tai henkilöstön jäsen, jolla Myyntipisteen henkilöstön hallinta -käyttöoikeus, voit tehdä Shopify adminin Point of Sale -kanavassa seuraavia toimenpiteitä:

• Muuta kaikkien vain POS-sovellusta käyttävien henkilöstön jäsenien yhteystietoja.
  • Muuta kaikkien niiden henkilöstön jäsenien POS-rooli, joilla on myyntipisteen käyttöoikeudet.
  • Muuta kaikkien niiden henkilöstön jäsenien PIN-koodi, joilla on myyntipisteen käyttöoikeudet.
  • Poista vain POS-sovellusta käyttävän henkilöstön jäsenen tili.
  • Poista myyntipisteen käyttöoikeus henkilöstöltä, jolla on pääsy Shopify admin -käyttöoikeus.

Voit tehdä seuraavat toimenpiteet Shopify adminin Sopimus ja käyttöoikeudet -sivulla:

• Muuta kaikkien vain POS-sovellusta käyttävien henkilöstön jäsenien yhteystietoja.
  • Poista vain POS-sovellusta käyttävän henkilöstön jäsenen tili.

Vain kaupan omistaja voi tehdä seuraavat toimenpiteet:

• Vain POS-sovellusta käyttävän henkilöstön jäsenen sähköpostiosoitteen vaihtaminen.
  • (Kaupan omistajan) yhteystietojen, POS-roolin ja PIN-koodin hallinta.

Jos henkilöstön jäsenellä on Shopify adminin käyttöoikeus, vain hän voi muokata omia yhteystietojaan.