Point of Sale -henkilöstön ylläpito

Jos olet kaupan omistaja tai sinulla on Point of Sale -henkilöstön hallinta -käyttöoikeus, voit tehdä Shopify-ylläpitäjän Point of Sale -kanavassa seuraavia toimenpiteitä:

• Voit muuttaa vain POS-sovellusta käyttävien henkilöstön jäsenten sähköpostiosoitteita ja yhteystietoja.
  • Voit muuttaa kaikkien niiden henkilöstön jäsenten POS-roolin, joilla on Point of Sale -käyttöoikeudet.
  • Voit muuttaa kaikkien niiden henkilöstön jäsenten PIN-koodin, joilla on Point of Sale -käyttöoikeudet.
  • Voit poistaa vain POS-sovellusta käyttävää henkilöstöä.
  • Poista Point of Salen käyttöoikeus henkilöstöltä, jolla on Shopify-ylläpitäjä -käyttöoikeus.

Vain kaupan omistaja voi hallita omia yhteystietojaan, POS-rooliaan ja PIN-koodia.

Jos henkilöstön jäsenellä on Shopify-ylläpitäjän käyttöoikeus, vain hän voi muokata omia yhteystietojaan.

Henkilöstön tietojen muuttaminen (Shopify POS -sovellus)

Hae ja suodata henkilöstöluetteloa

Vain POS-sovellusta käyttävän henkilöstön poistaminen

Jos olet kaupan omistaja tai sinulla on Hallinnoi Point of Sale -henkilöstöä -käyttöoikeus, voit poistaa vain POS-sovellusta käyttävää henkilöstöä.

Saman toiminnon lisääminen usealle henkilöstön jäsenelle

Voit soveltaa seuraavia toimintoja usealle työntekijälle samanaikaisesti Shopify-ylläpitäjän myyntipistekanavassa:

• Määritä POS-rooleja.
  • Anna Point of Sale -oikeudet henkilöstölle, jolla on Shopify-ylläpitäjäoikeuksien jäsentilit.
  • Poista vain POS-sovellusta käyttävä henkilöstö.

Seuraavassa esimerkissä määrität saman POS-roolin usealle henkilöstön jäsenelle samanaikaisesti.

Toimi näin:

1. Klikkaa Shopify-ylläpitäjän MYYNTIKANAVAT-osiosta Point of Sale > Henkilöstö.

2. Valitse valintaruutu kaikkien niiden henkilöstön jäsenten nimien vieressä, joiden POS-roolin haluat määrittää.

3. Klikkaa Määritä POS-rooli ja klikkaa sitten roolia, jonka haluat määrittää kaikille valituille henkilöstön jäsenille.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?