Shopify-myyntipisteen käytön aloittaminen

Ennen kuin voit aloittaa myynnin Shopify Point of Sale -sovelluksen kautta, sinun on luotava tili ja valittava liiketoiminnallesi parhaiten sopiva Shopifyn toistuva tilaus. Kun olet valmis perustamaan kaupan, voit ostaa ja yhdistää tarvitsemasi POS-laitteiston ja määrittää POS-sovelluksen maksujen hyväksymistä varten. Voit käyttää Shopify POS -sovelluksen perustoimintoja kaikilla Shopifyn toistuvan tilauksen sopimuksilla lisämaksutta.

Jos haluat ylimääräisiä jälleenmyyntiominaisuuksia, sinun on käytettävä Shopify POS Pro -versiota.