POS-sovelluksen tilauksen valitseminen

Shopify POS on iOS-sovellus, jonka avulla voit myydä tuotteitasi lähes kaikkialla, esimerkiksi kivijalkakaupoissa, markkinoilla ja pop-up-kaupoissa. Uudistettu Shopify POS synkronoituu Shopifyn kanssa, jolloin se voi seurata tilauksiasi ja varastojasi vähittäismyyntipaikoissasi, verkkokaupassasi ja muissa käytössä olevissa myyntikanavissasi.

Voit valita jokaiselle sijainnillesi POS-sovelluksen tilauksen, jonka laajuus vastaa vähittäismyynnin tarpeita parhaiten.

POS-ominaisuuksien yleiskatsaus

Shopify tarjoaa kahta POS-sovelluksen tilausta vähittäismyyntitarpeidesi mukaan. Katso lisätietoja hinnoittelusta kohdasta POS-ominaisuudet. Jos haluat vertailla Shopify POS Lite ‑sovelluksen ja Shopify POS Pron tarjoamia ominaisuuksia, katso seuraavaa taulukkoa.

Shopify POS ‑ominaisuudet ja ‑tilaukset
Ominaisuus Shopify POS Lite Shopify POS Pro
Integroitu maksulaitteisto, jossa on Shopify Payments (vain Kanada, Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat)
Muut kuin maksamiseen liittyvät vähittäiskaupan laitteistointegraatiot
Mukautettava älykäs ruudukko
Asiakasprofiilien lisääminen tai muokkaaminen
Customer View -sovellus
Usean sijainnin varasto, tilaukset ja asiakashallinta
Sähköposti-/tekstiviestikuitit
Mukautetut tulostetut kuitit
Alennuskoodit ja manuaaliset alennukset ($, %)
Lahjakorttien myyminen ja lunastaminen
Viivakoodin skannaaminen kameralla
Mukautettu myynti
Käteismaksut offline-tilassa
Henkilöstön PIN-koodit (Shopify-sopimuksen perusteella)
Vähittäiskaupan henkilöstön käyttöoikeudet ja hallinnointi
Rajoittamaton POS-henkilöstö
Myynnin määrittäminen
Maksun palautukset
Vaihdot
Käteisseuranta
Tallenna/nouda ostoskori
Lähetä ostoskorit sähköpostitse
Lähetä kotiin
Paikallisten hakujen jakelu
Paikallisten toimitusten jakelu
Edistynyt varastonhallinta Stockyn avulla
Päivittäisen myynnin raportit
Sovelluksen sisäinen vähittäiskauppa-analytiikka

Eri sijaintien POS-tilausten hallinnointi

Voit hallinnoida POS-tilauksia sijainnin mukaan, jotta voit varmistaa, että kauppojesi käytössä on tilaus, joka vastaa parhaiten niiden tarpeita.

Vaiheet:

Shopify POS Pro ‑laskutus

Huomaa: Shopify POS Pro voidaan aktivoida tietyissä kauppapaikoissa. Jokaisesta aktivoidusta sijainnista laskutetaan erikseen.

Shopify POS Pro ‑palvelusta laskutetaan 30 päivän laskutusjaksolla. Sinua laskutetaan 30 päivän välein siitä, kun Shopify POS Pro aktivoituu. Katso lisätietoja kohdasta Sovelluksen laskutusjaksot.