Kuittien hallinta

Myyntitapahtuman lopuksi voit tarjoutua tulostamaan asiakkaan kuitin tai lähettämään sen sähköpostitse tai tekstiviestinä. Voit myös tulostaa lahjakortin, joka on todistus ostosta mutta johon ei sisälly käytettyä summaa.

Jos asiakas kadottaa kuitin, voit tulostaa sen hänelle uudelleen.

Tilausnumerot ja kuittinumerot eivät ole sama asia, ja kuittinumeroiden etuliitteenä on myyntipisteen laitetunnus. Esimerkiksi Tilaukset- luettelossa olevassa tilausnumerossa #1425 voi olla myös siihen liittyvä kuittinumero #1-1288. Voit kuitenkin hakea tilausta Tilaukset-luettelosta kuittinumeron perusteella. Lue lisää tilausten hakemisesta.

Perittyäsi maksun tilauksesta esiin tulee Maksu onnistunut -näyttö. Maksu onnistunut -näytössä on seuraavat valinnat:

Myyntipisteen myyntikuittien vaihtoehdot
Kuitin tulostaminen: Napauta Print receipt (Tulosta kuitti) -valintaa.
Sähköpostikuitin lähettäminen asiakkaalle: Napauta Email receipt (Sähköpostikuitti) -valintaa, jotta voit antaa sähköpostiosoitteen ja sen jälkeen Send (Lähetä) -valintaa.
Tekstiviestikuitin lähettäminen: Napauta Text receipt (Tekstiviestikuitti) -valintaa, jotta voit antaa puhelinnumeron suuntanumero mukaan lukien ja sen jälkeen Send (Lähetä) -valintaa.
Lahjakuitin tulostaminen: Napauta Lahjakuitti.

Kuitin uudelleentulostus

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Tilaukset.
  2. Napauta tilausta, josta haluat tulostaa kuitin.
  3. Napauta Kuitti > Tulosta kuitti.

Lahjakortin tulostus loppuun viedystä myyntitapahtumasta

Tee näin:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa Tilaukset.
  2. Napauta tilausta, josta haluat tulostaa lahjakuitin.
  3. Napauta Kuitti > Lahjakuitti.