Administration af kvitteringer

Ved slutningen af en salgstransaktion kan du tilbyde at udskrive kundens kvittering eller sende den via mail eller sms. Du kan også udskrive en gavekvittering, som er bevis på køb, men ikke indeholder det beløb, der er betalt.

Hvis en kunde mister sin kvittering, kan du udskrive vedkommendes kvittering igen.

Ordrenumre og kvitteringsnumre er ikke de samme, og kvitteringsnumre indeholder POS-terminal-id'et som præfiks. Ordrenummeret #1425 på listen Ordrer kan f.eks. have det tilknyttede kvitteringsnummer #1-1288. Du kan dog stadig søge efter kvitteringsnummer på listen Ordrer. Få mere at vide om at søge efter ordrer.

Siden Betaling gennemført vises, når du har taget imod betaling for en ordre. Du har nogle forskellige muligheder på siden Betaling gennemført:

Indstillinger af POS-salgskvitteringer
Sådan udskrives en kvittering: Tryk på Udskriv kvittering.
Sådan sendes en kvittering til kunden via mail: Tryk på Send kvittering via mail, angiv en mailadresse, og tryk på Send.
Sådan sendes en sms-kvittering: Tryk på Send kvittering via sms, angiv et telefonnummer, og tryk på Send.
Sådan udskriver du en gavekvittering: Tryk på Gavekvittering.

Udskriv en kvittering igen

1. Tryk på Ordrer i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på den ordre, du vil udskrive en kvittering for.
  3. Tryk på Kvittering > Udskriv kvittering.

Udskriv en gavekvittering for et gennemført salg

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Ordrer i Shopify POS-appen.
  2. Tryk på den ordre, du vil udskrive en gavekvittering for.
  3. Tryk på Kvittering > Gavekvittering.