Konfigurering af automatisk udskrivning af kvitteringer

Hvis du har installeret en kvitteringsprinter, kan du aktivere automatisk udskrivning af kvitteringer. Hvis en kvittering skal udskrives automatisk, skal standardkvitteringsprinteren være tilsluttet og tændt. Du kan angive standardkvitteringsprinteren og vælge alle printere, du har installeret.

Bemærk: Kan du ikke genkende Shopify POS? Du bruger måske Shopify POS Classic.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på , og tryk derefter på Indstillinger i Shopify POS-appen.

2. Tryk på Indstillinger for udskrevne kvitteringer.

3. Aktivér Udskriv kvitteringer automatisk.