Kvitteringskodeeditor

Du kan tilpasse skabelonen for dine udskrevne kvitteringer ved hjælp af Liquid-editoren i Shopify-administratoren. De filer, der udgør dine kvitteringer, indeholder Liquid, Shopifys skabelonsprog. Du bør kun redigere koden for dine kvitteringer, hvis du kender til HTML og CSS og har en grundlæggende forståelse af Liquid.

Få adgang til Liquid-editoren

Du kan ændre kvitteringsskabelonerne og de afsnitsskabeloner, der bruges på dine udskrevne kvitteringer. Kvitteringsskabeloner er den type kvitteringer, du udskriver i din butik. Afsnitsskabeloner er dele af de kvitteringer, du udskriver i din butik. Afsnit kan genbruges af flere kvitteringer. Du kan redigere dine skabeloner ved hjælp af Liquid-editoren:

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify Admin.

2. Klik på Point of saleApps- og salgskanalsiden.

3. Klik på Åbn salgskanal.

4. Klik på Indstillinger > Tilpasning af kvitteringer.

5. Klik på ... > Rediger kode.

6. Klik på Rediger kode i dialogboksen Rediger kode.

Rediger dine kvitteringsskabeloner

Du kan redigere specifikke dele af dine kvitteringer.

Kvitteringsobjekter

Beskrivelse af kvitteringsobjekter
Egenskab Beskrivelse
shop
Indeholder butiksoplysningerne, f.eks. butiksnavnet.
location
Indeholder oplysninger om detaillokationen, f.eks. adresse og telefonnummer.
order
Indeholder ordredataene, herunder varelinjer, rabatterne, skatterne og transaktionsoplysningerne.

Kvitteringsfiltre

Beskrivelse af kvitteringsfiltre
Egenskab Beskrivelse
t
Oversætter foruddefinerede labels til det rigtige sprog.
money
Formaterer prisen i din lokations valuta.
escape
Undgår specialtegn i HTML, f.eks. <>, ' og &, og konverterer tegn til undgåelsessekvenser.
barcode
Genererer en 1D-stregkode-SVG.
qrcode
Genererer en 2D-SVG med stregkode.

Nulstil din kvitteringsskabelon

Du kan nulstille en skabelon til den oprindelige version i Liquid-editoren:

Trin:

1. Klik på den skabelon, du vil gendanne, i Liquid-editoren.
  2. Klik på knappen Nulstil til standard ud for den skabelon, du vil nulstille, i skabelonlisten.
  3. Klik på Nulstil i vinduet Nulstil filen til standard.