Lagerstyring

Et produkts lagerbeholdning er det antal af et bestemt produkt, der kan sælges i din butik.

Administration af din lagerbeholdning kan hjælpe dig med følgende:

• Undgå at sælge mere af lagerbeholdningen, end du har
  • Du får besked, når du skal bestille eller fremstille mere af dit produkt
  • Angivelse af, hvornår du har for meget lagerbeholdning

Hvis du bruger Shopify POS Pro, kan du installere Stockyog udføre lagerstyring, mens du bruger Shopify POS.

På siden Lager i din Shopify-administrator kan du se din lagerbeholdning, justere dine lagerantal og foretage lageroverførsler. Du kan også se historikken for lagerjusteringer for produkter og varianter, hvis lagerbeholdning spores af Shopify. Du kan aktivere lagersporing for et produkt på dets oplysningsside i din Shopify-administrator.

Hvis du bruger Shopify POS på mere end én adresse, kan du angive den aktuelle lokation for din Shopify POS-enhed. Dette sikrer, at du anvender de rigtige skatter på dine ordrer, og at du kan spore, hvilke ordrer der er afgivet på hver enkelt fysisk lokation. Den valgte lokations lagerantal opdateres, når et produkt sælges eller genopfyldes i Shopify POS.

Hvis det er muligt, skal du opdatere dine lagerantal, når dine detailforretninger er lukkede, og når du ikke har store onlinesalgsbegivenheder. Du kan foretage en fysisk optælling af dit lager på hver lokation og registrere disse data for at sikre, at dine lagerantal er korrekte i Shopify.

Hvis du har et lille antal lokationer og produkter, skal du opdatere antallene på siden Lager.

Hvis du har et stort antal lokationer og produkter, skal du bruge programmet til masseredigering eller bruge eksport og import med CVS-filer.