Administration af dine POS-apps

POS UI-udvidelser er en måde at bruge apps på til at forbedre og tilpasse din detailoplevelse for Shopify POS.

Nogle udvidelser bruger f.eks. enhedsscanneren til at gennemføre lageroptællinger, scanne loyalitets- eller medarbejderkort til rabatter eller modtage produkter i butikken.

Du kan bruge indstillingerne for UI-udvidelser i POS-salgskanalen til at administrere udvidelserne på tværs af dine butikslokationer.

Udviklere kan tilpasse Shopify POS-appen på flere forskellige måder. Få mere at vide om at udvide funktionerne i Shopify POS i Shopifys dokumentation til udviklere.

Installer apps ved hjælp af POS UI-udvidelser

Du kan finde alle apps, der bruger POS UI-udvidelser, i Shopify App Store på POS-kollektionssiden Fungerer med Shopify .

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Klik på Shopify App Store, og søg derefter efter den type app, du leder efter.

3. Klik på Filtrer, og vælg derefter Fungerer med Shopify POS.

4. Klik på Tilføj app for at installere den.

Aktivér apps ved hjælp af POS UI-udvidelser

Hvis en app er udviklet ved hjælp af POS UI-udvidelser, kan appen slås til for alle enheder og lokationer.

Hvis du vil fuldføre disse trin, skal du have installeret en app, der bruger POS UI-udvidelser, i din administrator.

Trin:

1. Gå til Salgskanaler > Point of Sale i din Shopify-administrator.
  2. Indstillinger > Udvidelser > POS UI-udvidelser.
  3. Klik på den app, du vil aktivere POS UI-udvidelser for, og klik derefter på Føj til alle.
  4. Når du har klikket på Gem, aktiveres dine dockfelter på tværs af alle lokationer og enheder for denne app.