Sådan vælger du dit POS-appabonnement

Shopify POS er en app til iOS, som du kan bruge til at sælge dine produkter næsten hvor som helst, herunder i fysiske butikker, på markeder og i pop op-butikker. Det helt nye Shopify POS synkroniseres med Shopify for at spore dine ordrer og lagerbeholdning på tværs af dine detaillokationer, webshop og andre aktive salgskanaler.

Du kan vælge et abonnementsniveau for POS-appen for alle dine lokationer. Dette giver dig mulighed for at vælge det abonnement, der passer bedst til din virksomhed.

Oversigt over POS-funktioner

Shopify tilbyder to POS-appabonnementer, du kan vælge imellem. Få flere oplysninger om priser under POS-funktioner. Du kan sammenligne de funktioner, der tilbydes i Shopify POS Lite og Shopify POS Pro, i nedenstående tabel:

Shopify POS-funktioner og -abonnementer.
Funktion Shopify POS Lite Shopify POS Pro
Integreret betalingshardware med Shopify Payments (kun i Canada, Irland, Storbritannien og USA)
Integrationer af detailhardware til andet end betaling
Dock, der kan tilpasses
Tilføj/rediger kundeprofiler
Appen Customer View
Lager-, ordre- og kundestyring på flere lokationer
E-mail-/sms-kvitteringer
Tilpassede trykte kvitteringer
Rabatkoder og manuelle rabatter ($, %)
Sælg og indløs gavekort
Kamerascanning af stregkoder
Tilpassede salg
Offline kontantbetalinger
Pinkoder til medarbejdere (baseret på Shopify-abonnement)
Tilladelser og administrering for detailmedarbejdere
Ubegrænset kun POS-medarbejdere
Salgstilskrivning
Refusioner
Ombytninger
Kassesporing
Gem/hent indkøbskurv
Mail med indkøbskurve
Afsend til kundens hjem
Behandling af lokal afhentning
Behandling af lokal levering
Avanceret lagerstyring med Stocky
Daglige salgsrapporter
Analyse af detailforretning i appen

Administrer POS-abonnementet for alle lokationer

Du kan administrere dine POS-abonnementer efter lokation for at sikre dig, at dine butikker har det abonnement, der passer bedst til deres behov.

Fremgangsmåde:

Shopify POS Pro-fakturering

Bemærk: Shopify POS Pro kan aktiveres for specifikke detaillokationer. Hver enkelte aktiverede lokation faktureres separat.

Shopify POS Pro faktureres i en 30-dages faktureringsperiode. Du faktureres hver 30. dag fra den dato, hvor Shopify POS Pro bliver aktiv. Du kan få mere at vide under Faktureringsperioder for app.