Returneringer og tilbagebetalinger

Du kan tilbagebetale en hel ordre eller en del af en ordre fra siden Ordrer i Shopify POS.

Advarsel! Hvis du refunderer en vare, som er del af en ordre, der betales via flere betalinger, kan du ikke modtage yderligere betalinger for den pågældende ordre.

Returnerede varer føjes til lagerbeholdningen på den tildelte lokation i din Shopify POS-app.

Tilbagebetaling af en ordre

1. Tryk på på startsiden i Shopify POS-appen.

2. Tryk på Ordrer.

3. Tryk på ordren for den vare, der returneres.

4. Tryk på Returnering.

5. Brug + og - til at angive det antal af hver vare, som du vil refundere.

6. Tryk på Næste.

7. Valgfrit: Hvis du ikke ønsker at returnere en vare til din lagerbeholdning, skal du trykke på Genopfyld på denne lokation, deaktivere muligheden for genopfyldning og trykke på Gem.

8. Valgfrit: Tryk på Refunder levering, hvis du vil refundere omkostningerne ved levering.

9. Valgfrit: Aktivér Refunder saldo til gavekort for at udstede et gavekort til kunden på refusionsbeløbet.

10. Hvis kunden brugte mere end én betalingsmetode, kan du opdele tilbagebetalingen mellem de samme betalingsmetoder, som kunden brugte. Tryk på Rediger i afsnittet Tilbagebetalingsbeløb, og angiv beløbet som du vil tilbagebetale til hver betalingsmetode.

Bemærk: Det beløb, som en kunde har betalt med en betalingsmetode, er det maksimale, som du kan refundere med denne betalingsmetode.

1. Valgfrit: Tilføj en årsag til returneringen.

2. Når du er klar til at behandle tilbagebetalingen, skal du trykke på Refunder.

3. Tryk på Angiv som refunderet.

4. Valgfrit: Giv kunden en kvittering.

5. Tryk på Udført.