Behandling af onlineordrer til lokal levering

Du kan administrere ordrer med lokal levering, klargøre dem til levering og opdatere deres ordrestatus i den helt nye Shopify POS-app.

Før du kan administrere ordrer fra dit Shopify POS, skal du konfigurere lokal levering fra din Shopify-administrator.

Bemærk: Behandling af lokal levering er kun tilgængelig fra det helt nye Shopify POS og ikke fra Shopify POS Classic.

Workflow og status for lokal levering

Efterhånden som du behandler dine ordrer til lokal levering, får de følgende ordrestatusser:

• Ikke-behandlet: Klargøring og behandling af ordren er ikke startet. Dit næste trin er at klargøre ordren til levering ved at finde og pakke varerne. Du kan også udskrive følgesedler, der skal inkluderes i ordren. Markér ordren som Klar til levering for at afslutte.

• Klar til levering: Ordren er ved at blive leveret, eller den er ude til levering. Ordrer kan også have denne status, hvis levering er forsøgt, men ikke kunne gennemføres. Når ordren er leveret, er næste trin at markere den som leveret.

• Leveret: Når du har markeret ordren som leveret, ændres ordrestatus til Behandlet, og behandlingsprocessen er gennemført.

Hvis du vil annullere en levering, kan du gøre det fra Shopify-administratoren.

Administrer ordrer til lokal levering

Få mere at vide om, hvordan du hurtigt kan få adgang til ordrer til lokal levering fra dit Shopify POS.

Filtrer ordrer til lokal levering

Fra siden Ordrer kan du filtrere onlineordrer for at se alle ordrer til lokal levering.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på knappen på startsiden i Shopify POS-appen, og tryk derefter på Ordrer.

2. Tryk på Online under SALGSTYPE.

3. Under LEVERINGSTYPE skal du trykke på Lokal levering.

Føj et dockfelt til Behandling af lokal levering

Føj et felt til din dock, så du hurtigt kan se lokale leveringsordrer, som skal behandles.

Tryk på feltet for at se en liste over lokale leveringsordrer, som har statussen Ikke-behandlet eller Klar til levering. Du kan bruge denne liste til at klargøre ordrer til levering.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Tilføj felt i gitteret på startsiden i Shopify POS-appen.

2. Tryk på Handling.

3. Under BEHANDLING skal du trykke på Tilføj ud for Se lokale leveringsordrer.

4. Tryk på Udført.

Føj et dockfelt til appen Shopify Local Delivery

Føj et felt til din dock, så du hurtigt kan få adgang til appen Shopify Local Delivery.

Tryk på felterne for at åbne appen og administrere leveringslister og ruter.

Fremgangsmåde:

1. Download appen Shopify Local Delivery fra Shopify App Store.

2. Tryk på Tilføj felt i gitteret på startsiden i Shopify POS-appen.

3. Tryk på App.

4. Tryk på Tilføj ud for Shopify lokal levering.

5. Tryk på Udført.

Se leveringsinstruktioner

Dine kunder har mulighed for at føje leveringsinstruktioner til ordrer ved betaling. Disse instruktioner kan hjælpe dig med at finde leveringslokationer og give dig yderligere instruktioner om, hvor pakken skal afleveres.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Ordrer på startsiden i din Shopify POS-app.
  1. Tryk på den ordre, du vil åbne.

2. Rul til Leveringsinstruktioner. Herfra kan du læse instruktioner, som kunden har angivet ved betaling.

Klargør en ordre til levering

Når en kunde har afgivet en ordre online til lokal levering, skal du eller en medarbejder indsamle og pakke varerne.

Du kan også udskrive en følgeseddel på din kvitteringsprinter, som kan sættes på ordren. Din kvitteringsprinter skal være konfigureret, før du kan udskrive følgesedler.

Når du er færdig med at klargøre en ordre, skal du markere den som klar til levering.

Hvis du har appen Shopify Local Delivery, kan du bruge den til at optimere leveringsruten for dig eller dine medarbejdere.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Ordrer på startsiden i din Shopify POS-app.
  1. Tryk på den ordre, som du vil behandle.

2. Tryk på Klargør varer til levering.

3. Valgfrit: Tryk på Udskriv følgeseddel for at udskrive en følgeseddel.

4. Vælg varerne, og klargør dem til levering.

5. Tryk på Markér som klar til levering.

Markér en ordre som leveret

Når en ordre er leveret, skal du markere ordren som leveret. Dette ændrer ordrens status og giver dig og dine medarbejdere besked om, at ordren er leveret, og at der ikke skal gøres noget yderligere.

Når ordren markeres som leveret, sendes der også en besked til kunden, så han eller hun ved, at ordren er ankommet.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på > Ordrer på startsiden i din Shopify POS-app.
  1. Tryk på den ordre, du vil markere som leveret.

2. Tryk på Markér som leveret.