Klargøring af ordrer med lokal levering fra administratoren

I din Shopify-administrator kan du administrere ordrer med lokal levering, klargøre dem til levering og opdaterer deres ordrestatus.

Workflow for lokal levering og statusser

Efterhånden som du klargør dine ordrer med lokal levering, får de følgende ordrestatusser:

• Ikke-klargjort: Klargøring og behandling af ordren er ikke startet. Næste trin er at klargøre ordren til levering ved at finde og pakke varerne. Du kan også vælge at udskrive pakkesedler, der skal inkluderes i ordren. Markér ordren som Klar til levering for at afslutte.

• Klar til levering: Ordren er ved at blive leveret, eller den er ude til levering. Ordrer kan også have denne status, hvis levering er forsøgt, men ikke kunne gennemføres. Når ordren er leveret, er næste trin at markere den som leveret.

• Leveret: Når du har markeret ordren som leveret, ændres ordrestatus til Klargjort, og klargøringsprocessen er gennemført.

Administrer ordrer med lokal levering

Se, hvordan du administrerer dine ordrer, så du hurtigt kan få adgang til oplysninger om lokal levering.

Sortér og filtrér leveringsordrer

Fra ordrelisten kan du filtrere ordrer, så du kun får vist ordrer med lokal levering.

Klik på fanen Lokal levering øverst på ordrelisten for at få vist en liste over ordrer med lokal levering med statussen Ikke-klargjort og Klar til levering. Du kan bruge denne liste til at klargøre ordrer til levering.

Se leveringsinstruktioner

Dine kunder har mulighed for at føje leveringsinstruktioner til ordrer ved betaling. Disse instruktioner kan hjælpe dig med at finde leveringslokationer og give dig yderligere instruktioner om, hvor pakken skal afleveres.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. Klik på den ordre, du vil se.

3. Under Leveringsinstruktioner kan du læse alle de instruktioner, kunden har angivet ved betaling.

Klargør en ordre til levering

Når en kunde har afgivet en ordre med lokal levering, skal du eller en af dine medarbejdere indsamle og pakke varerne.

Du kan også udskrive en pakkeseddel, som du vedhæfter ordren.

Når du har klargjort en ordre, skal du markere den som klar til levering.

Bemærk! Det er ikke muligt at ændre lagerklargøringslokationen for en ordre, efter den er afgivet.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. Klik på den ordre, du vil klargøre.

3. Klik på Klargør levering.

4. Valgfrit: Udskriv pakkeseddel, hvis du vil udskrive en pakkeseddel.

5. Vælg varerne, og klargør dem til levering.

6. Klik på Markér som klar til levering.

Markér en ordre som leveret

Når en ordre er leveret, skal du markere ordren som leveret i Shopify. Dette ændrer ordrens status og giver dig og dine medarbejdere besked om, at ordren er leveret, og at der ikke skal gøres noget yderligere.

Når ordren markeres som leveret, sendes der også en besked til kunden, så de ved, at ordren er ankommet.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. Klik på den ordre, du vil markere som leveret.

3. Klik på Markér som leveret.

Annuller en levering

Når du annullerer en levering, ændres ordrens status fra Klar til levering til Ikke-klargjort.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administrator.

2. På siden Ordrer skal du klikke på den ordre på listen, der har Klargøringsstatus som Klar til levering.

3. Klik på knappen ... i oplysningerne for klargøringen.

4. Klik på Annuller levering.