Administrere dine ordrer

Udover at udføre ordre og modtage betaling ønsker du muligvis at markere åbne ordrer, tilføje bemærkninger til dem, gennemgå ordrens tidslinje eller følge op med kunden.

Se en ordres tidslinje

Du kan få vist den detaljerede historik og skrive bemærkninger og kommentarer til ordrer i afsnittet Tidslinje på siden ordreoplysninger. Tidslinjen giver dig også mulighed for at kommunikerer med medarbejdere, vedhæfte filer til en ordre og linke til andre produkter, ordrer og kunder i en ordre.

Trin:

Bemærk: Alle bemærkninger og kommentarer er interne og vil ikke være synlige for dine kunder.

Tilføj tags eller bemærkninger til en ordre

Du kan opdatere oplysninger tilknyttet en ordre fra siden Ordrer i Shopify.

Trin:

Kontakt en kunde om en ordre

Shopify gemmer alle dine kunders kontaktoplysninger. Du kan tilføje yderligere kontaktoplysninger ved at klikke på Rediger i afsnittet Kontakt på ordresiden og angive oplysningerne. Hvis du giver kunderne mulighed for at indtaste en e-mailadresse eller et telefonnummer ved betaling, får du muligvis kun vist de oplysninger, de vælger at angive i afsnittet Kontakt. Hvis du vil kontakte en kunde, der har valgt at angive et telefonnummer, skal du ringe til det nummer, kunden har angivet.

Trin:

Send en e-mail om en ordre igen til en kunde

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Fra siden Ordrer skal du klikke på nummeret på ordren.

3. I afsnittet Tidslinje skal du klikke på Send e-mail igen under den e-mail, du vil sende igen:

Ordre - gensend e-mail

4. I dialogboksen Send ordrebekræftelse igen? skal du klikke på Send.

Abonner på dine ordre-feed

Du kan tracke din butiks ordrer ved hjælp af dens RSS-feed.

URL til feeds for dine ordrer er:

https://shopname.myshopify.com/admin/feed/orders.xml

Du kan finde din butikes ordrefeed på siden /admin/feed i din Shopify-administrator.

Bemærk: Dette er et beskyttet feed. Der kræves godkendelse for at kunne læse det.

Du kan bruge:

Mac-brugere

PC-brugere

Aktivér push-meddelelser

Se siden ordrestatus for en ordre

Når din kunde gennemfører en betaling, modtager kunden en URL til en side med status for ordren, som er den sidste side i betalingsprocessen.

Kunden kan tracke status på ordren og kontakter dig muligvis i tilfælde af spørgsmål om ordren.

Du kan få adgang til den side, kunden får vist, fra din Shopify-administrator.

Få mere at vide om siden status for ordre ›

Trin:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Brug søgefeltet til at finde din kunden ordre. Du kan søge efter ordren, hvis du har følgende oplysninger:

- ordrenummer - kvitteringsnummer, hvis ordren blev oprettet i Shopify POS - kundens navn - kundens e-mailadresse.

1. Klik på ordrenummeret for at få vist oplysninger om ordren.

2. Klik på menuen Flere handlinger, klik derefter på Vis siden ordrestatus:

Siden Ordreoplysninger, menu
    Du bliver omdirigeret til den samme side med ordrestatus, som din kunde får vist.

Arkivér en opfyldt ordre

Når du har opfyldt en ordre, kan du arkivere den for at fjerne den fra listen over åbne ordrer. Arkivering giver dig mulighed for at holde styr på åbne ordrer, der endnu ikke er fuldført og sørge for, at du kan se det nøjagtige antal åbne ordrer i Shopify.

Hvis du vil se en fuldstændig liste over dine arkiverede ordrer, kan du anvende et filter på din liste over ordrer.

Bemærk: At arkivere en ordre er ikke det samme som at annullere en ordre.

Hvis du ønsker, at alle ordrer arkiveres automatisk, når de er blevet opfyldt, skal du aktivere valgmuligheden i afsnittet Ordrebehandling under indstillinger for Betaling i din Shopify-administrator.

Trin:

Din ordre vises nu som arkiveret.